RİZE'DE KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 08.12.2020 - 12:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4483+ kez okundu.
 

RİZE'DE KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ.

RİZE EĞİTİM CAMİASI YASAT   17 yıldır Rize'nin Çayeli ilçesinde  görev yapan  Yamantürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Celil Demir dün gece  geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 1981 doğumlu DEMİR'in eşi Yeliz DEMİR'de aynı okulde Müzik öğretmeni olarak görev yapıyordu. Evli ve 2 kız çocuk babası merhumun  Cenazesi bugün saat 10.00'da Çayeli Sahil Camiinden  Tarbzon'a uğurlanacak ve saat 12.00'de Trabzon Uğurlu'da toprağa verilecektir.   DEMİR'in ölüm haberi Çayeli ve Rize eğitim camiasını yasa boğarken okulunda çok sevilen bir öğretmen olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN;  "Acımız büyük çok üzgünüm. çok sevilen ve başarılı bir meslekdaşımızı kaybettik, Allah'tan rahmet diliyorum ailesinin ve hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

RİZE EĞİTİM CAMİASI YASAT
 

17 yıldır Rize'nin Çayeli ilçesinde  görev yapan  Yamantürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Celil Demir dün gece  geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


1981 doğumlu DEMİR'in eşi Yeliz DEMİR'de aynı okulde Müzik öğretmeni olarak görev yapıyordu.


Evli ve 2 kız çocuk babası merhumun  Cenazesi bugün saat 10.00'da Çayeli Sahil Camiinden  Tarbzon'a uğurlanacak ve saat 12.00'de Trabzon Uğurlu'da toprağa verilecektir.
 

DEMİR'in ölüm haberi Çayeli ve Rize eğitim camiasını yasa boğarken okulunda çok sevilen bir öğretmen olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN;  "Acımız büyük çok üzgünüm. çok sevilen ve başarılı bir meslekdaşımızı kaybettik, Allah'tan rahmet diliyorum ailesinin ve hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi