RİZE'DE KAR TATİLİ BİR GÜN DAHA UZADI

Eğitim 23.12.2021 - 20:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1953+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAR TATİLİ BİR GÜN DAHA UZADI

RİZE'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim- öğretime bir gün  daha ara verildi.   Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı öğrenildi.   Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve don ve buzlanma tehlikesine karşı eğitim- öğretime bir gün DAHA ara verildiği bildirildi.   Açıklamada şu ifadelere yer verildi:  ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm eğitim kurumlarında eğitim- öğretime 24  Aralık 2021 Cuma  günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Bu süre zarfında engelli ve hamile kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır.

RİZE'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim- öğretime bir gün  daha ara verildi.

 

Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı öğrenildi.

 

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve don ve buzlanma tehlikesine karşı eğitim- öğretime bir gün DAHA ara verildiği bildirildi.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:  ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm eğitim kurumlarında eğitim- öğretime 24  Aralık 2021 Cuma  günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Bu süre zarfında engelli ve hamile kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi