RİZE'DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI. SEYİRLİK MANZARALAR OLUŞTU

Rize 23.12.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1995+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI. SEYİRLİK MANZARALAR OLUŞTU

RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesi, kar yağışıyla beyaza büründü. Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı ilçenin yüksek kesimleri, beyaz örtüyle seyirlik manzara oluşturdu.    Kentte, sabah saatlerinde yağan karla Çamlıhemşin ilçesinin yüksek kesimdeki bazı mahalle ve köyler, beyaza büründü. Bu bölgelerde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Güne kar sürpriziyle başlayan yöre sakinleri, evlerinin önünde kar temizliği yaptı. Kar yağışının ardından ağaçlar, beyaz örtüyle kaplanırken, ortaya seyirlik manzara da çıktı. 

RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesi, kar yağışıyla beyaza büründü. Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı ilçenin yüksek kesimleri, beyaz örtüyle seyirlik manzara oluşturdu. 

 

Kentte, sabah saatlerinde yağan karla Çamlıhemşin ilçesinin yüksek kesimdeki bazı mahalle ve köyler, beyaza büründü. Bu bölgelerde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Güne kar sürpriziyle başlayan yöre sakinleri, evlerinin önünde kar temizliği yaptı. Kar yağışının ardından ağaçlar, beyaz örtüyle kaplanırken, ortaya seyirlik manzara da çıktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi