RİZE'DE KARAYOLUNDA TEHLİKE

Rize 04.10.2021 - 23:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1662+ kez okundu.
 

RİZE'DE KARAYOLUNDA TEHLİKE

Rize-İkizdere karayolunda hafriyat malzemesi taşıyan kamyon kasalarından akan çamurlu sular trafik için tehlikeli oluyor. Bu duruma tedbir almayan yetkililere sürücülerin tepkisi var.      İlçenin Gürdere-Cevizlik köylerinin İşkencedere Mevkiinde Cengiz İnşaat tarafından İyidere Lojistik Merkeze dolgu malzemesi olarak taş ocağı açılmak isteniyor. Taş Ocağı açılmak istenen araziden alınan hafriyat malzemesi dolgu olarak İyidere Lojistik Merkeze taşınıyor.                               Çamurlar yolda, sürücüler tepkili     İşkencedereden 32 km uzaktaki İyidere’ye kamyonlarla taşınan hafriyat malzemesinden çamurlu suların karayoluna akıtılması araç sürücülerinin tepkisini çekiyor. Damperli Kamyon kasasından akan çamurlu suyun karayolunda kaygan bir tabaka oluşturduğunu söyleyen sürücüler ’bu konuya kim el atacak. Yolun sahibi Karayolları niye sahip çıkmıyor. Bir vatandaş aynı malzemeyi dökerek gitseydi gerek Jandarma gerek Karayolları gereken tepkiyi gösterirdi. İlçenin yetkilileri bu durumu görmüyor mu? Çamurlu malzeme akıtarak trafiğe çıkan bu kamyonların dokunulmazlığımı var. Yetkilileri tedbir almaya ve yolu kaygan malzemeden temizlemelerini istiyoruz. Burada bir tanker bulundurmak şirket için zor olmaması gerekir’ dediler.    

Rize-İkizdere karayolunda hafriyat malzemesi taşıyan kamyon kasalarından akan çamurlu sular trafik için tehlikeli oluyor. Bu duruma tedbir almayan yetkililere sürücülerin tepkisi var.

    
İlçenin Gürdere-Cevizlik köylerinin İşkencedere Mevkiinde Cengiz İnşaat tarafından İyidere Lojistik Merkeze dolgu malzemesi olarak taş ocağı açılmak isteniyor. Taş Ocağı açılmak istenen araziden alınan hafriyat malzemesi dolgu olarak İyidere Lojistik Merkeze taşınıyor.

                             
Çamurlar yolda, sürücüler tepkili

   
İşkencedereden 32 km uzaktaki İyidere’ye kamyonlarla taşınan hafriyat malzemesinden çamurlu suların karayoluna akıtılması araç sürücülerinin tepkisini çekiyor. Damperli Kamyon kasasından akan çamurlu suyun karayolunda kaygan bir tabaka oluşturduğunu söyleyen sürücüler ’bu konuya kim el atacak. Yolun sahibi Karayolları niye sahip çıkmıyor. Bir vatandaş aynı malzemeyi dökerek gitseydi gerek Jandarma gerek Karayolları gereken tepkiyi gösterirdi. İlçenin yetkilileri bu durumu görmüyor mu? Çamurlu malzeme akıtarak trafiğe çıkan bu kamyonların dokunulmazlığımı var. Yetkilileri tedbir almaya ve yolu kaygan malzemeden temizlemelerini istiyoruz. Burada bir tanker bulundurmak şirket için zor olmaması gerekir’ dediler.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi