RİZE'DE KARDEŞLERİNİ UNUTMA, BEKLENEN SENSİN PROJESİ

Rize 29.04.2021 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2286+ kez okundu.
 

RİZE'DE KARDEŞLERİNİ UNUTMA, BEKLENEN SENSİN PROJESİ

KARDEŞLERİNİ UNUTMA, BEKLENEN SENSİN   Ramazan'ın feyzi ve bereketinin ulaşmadığı gönül kalmasın düsturu ile hareket eden Türkiye Diyanet Vakfı görevlileri ve gönüllüleri kendilerine emanet edilen yardımları Rize'deki  ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmaya devam ediyor. Kardeşlerini unutma, beklenen sensin diyerek yollara düşen Diyanet Vakfı görevlileri ve gönüllüler halkımızın hayır dualarını almanın mutluluğunu yaşıyorlar. Rize'de ihtiyaç sahibi vatandaşalrın kapılarına kadar giden gönüllülerin bu gayretli çalışmaları taktirle karşılanıyor

KARDEŞLERİNİ UNUTMA, BEKLENEN SENSİN

 

Ramazan'ın feyzi ve bereketinin ulaşmadığı gönül kalmasın düsturu ile hareket eden Türkiye Diyanet Vakfı görevlileri ve gönüllüleri kendilerine emanet edilen yardımları Rize'deki  ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmaya devam ediyor.

Kardeşlerini unutma, beklenen sensin diyerek yollara düşen Diyanet Vakfı görevlileri ve gönüllüler halkımızın hayır dualarını almanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Rize'de ihtiyaç sahibi vatandaşalrın kapılarına kadar giden gönüllülerin bu gayretli çalışmaları taktirle karşılanıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi