RİZE'DE KARNE SEVİNCİ

Eğitim 17.06.2022 - 16:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1524+ kez okundu.
 

RİZE'DE KARNE SEVİNCİ

VALİ ÇEBER, BAŞKAN METİN, RİZE’DE KARNELERİ DAĞITTI.. Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık  57655 öğrencinin  bugün karne heyecanı nı, Doğuşçay İlköğretim okul öğrencileri ile yaşadı. Karne Dağıtım Törenine İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’de katıldı. Vali Çeber  ve Başkan Metin’in eşleri  Neslihan Çeber ve Fatma Metin, İlk karneleri çocuklara takdim etti. Bir buçuk yıl aradan sonra yüz yüze eğitimle buluşan okullarımız dolu dolu bir eğitim döneminin karnelerini  bugün aldı. Rize Doğuşçay ilkokulunda düzenlenen törende; Rize Valisi, Rize Belediye Başkanı  ve Milli Eğitim Müdürü çocukları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Sınıf sınıf ziyaretleri ile karnelerini çocuklara takdim ettiler. Belediye Başkanı Rahmi Metin, yaptığı açıklamada “Rize’de 57 bin 655 Türkiye genelinde ise 18 milyon öğrencimiz karne alıyor, buda ülkemizin gençliğini, dinamizmini ve aktivitesini gösteriyor. Bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi. Başkan Metin, açıklamasında Velilere iletmiş olduğu mesajda ise  “Çocuklarımızın sadece akademik anlamda kitap okumaları ders çalışmaları değil, tatilde oynamaları da gezmeleri de arkadaşları ile  bir araya gelmeleri de bir öğrenmedir. Doyasıya tatillerini yapmalılar ki önümüzdeki sezona  zinde ve mativasyonları daha yüksek başlasınlar” diye konuştu.  

VALİ ÇEBER, BAŞKAN METİN, RİZE’DE KARNELERİ DAĞITTI..


Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık  57655 öğrencinin  bugün karne heyecanı nı, Doğuşçay İlköğretim okul öğrencileri ile yaşadı. Karne Dağıtım Törenine İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’de katıldı. Vali Çeber  ve Başkan Metin’in eşleri  Neslihan Çeber ve Fatma Metin, İlk karneleri çocuklara takdim etti.


Bir buçuk yıl aradan sonra yüz yüze eğitimle buluşan okullarımız dolu dolu bir eğitim döneminin karnelerini  bugün aldı. Rize Doğuşçay ilkokulunda düzenlenen törende; Rize Valisi, Rize Belediye Başkanı  ve Milli Eğitim Müdürü çocukları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Sınıf sınıf ziyaretleri ile karnelerini çocuklara takdim ettiler.


Belediye Başkanı Rahmi Metin, yaptığı açıklamada “Rize’de 57 bin 655 Türkiye genelinde ise 18 milyon öğrencimiz karne alıyor, buda ülkemizin gençliğini, dinamizmini ve aktivitesini gösteriyor. Bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi. Başkan Metin, açıklamasında Velilere iletmiş olduğu mesajda ise  “Çocuklarımızın sadece akademik anlamda kitap okumaları ders çalışmaları değil, tatilde oynamaları da gezmeleri de arkadaşları ile  bir araya gelmeleri de bir öğrenmedir. Doyasıya tatillerini yapmalılar ki önümüzdeki sezona  zinde ve mativasyonları daha yüksek başlasınlar” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi