RİZE'DE KAYMAKAM MAKAMDA OTURMUYOR

Rize 13.10.2021 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2401+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAYMAKAM MAKAMDA OTURMUYOR

Son kararname ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Hacı Kerim Meral KÖYDES tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde görmek için köy gezilerine aralıksız devam ediyor.       Kaymakamı Hacı Kerim Meral 2021 yılı KÖYDES ve Birlik projeleri kapsamında; Kama Köyü, Anzer Grup yolu ve Yağcılar Köylerinde tamamlanmış ve yapımı devam eden içme suyu, yol beton kaplama, menfez ve sanat yapıları inşaatlarını yerinde inceledi. Yağcılar Köyü Muhtarı ve köyde ikamet eden Vatandaşlarımızla sohbet edip isteklerini dinleyerek, yapılacak hizmetlerin devam edeceğini söyledi.       Ayrıca Kama Köyünde Muhammed  Saka tarafından işletmeye açılan Foretiko Bezi Atölyesini ziyaret ederek Foretiko bezi üretimi hakkında bilgi aldı.

Son kararname ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Hacı Kerim Meral KÖYDES tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde görmek için köy gezilerine aralıksız devam ediyor.

     
Kaymakamı Hacı Kerim Meral 2021 yılı KÖYDES ve Birlik projeleri kapsamında; Kama Köyü, Anzer Grup yolu ve Yağcılar Köylerinde tamamlanmış ve yapımı devam eden içme suyu, yol beton kaplama, menfez ve sanat yapıları inşaatlarını yerinde inceledi. Yağcılar Köyü Muhtarı ve köyde ikamet eden Vatandaşlarımızla sohbet edip isteklerini dinleyerek, yapılacak hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

     
Ayrıca Kama Köyünde Muhammed  Saka tarafından işletmeye açılan Foretiko Bezi Atölyesini ziyaret ederek Foretiko bezi üretimi hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi