RİZE'de Koronavirüs tedavisi tamamlanan 12 kişi, alkışlarla taburcu edildi

Sağlık 05.04.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1752+ kez okundu.
 

RİZE'de Koronavirüs tedavisi tamamlanan 12 kişi, alkışlarla taburcu edildi

RİZE'de, gördükleri koronavirüs tedavisi sonrası sağlığına kavuşan 12 hasta, sağlık çalışanlarının alkışlarıyla hastaneden taburcu oldu.   Rize'de 'Covid-19' test sonuçları pozitif çıkan 12 kişinin Kaçkar Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri tamamlandı. Sağlığına kavuşan bu kişiler, doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde taburcu edildi. Sağlık görevlilerinin servis koridoru kapısında uğurladığı hastalar, tedavi ve özverili çalışma için teşekkür etti. İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Allah'ın izniyle bu hastalığı hep birlikte yenerek sağlıklı yarınlara kavuşacağız" ifadesine yer verildi. 

RİZE'de, gördükleri koronavirüs tedavisi sonrası sağlığına kavuşan 12 hasta, sağlık çalışanlarının alkışlarıyla hastaneden taburcu oldu.

 

Rize'de 'Covid-19' test sonuçları pozitif çıkan 12 kişinin Kaçkar Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri tamamlandı. Sağlığına kavuşan bu kişiler, doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde taburcu edildi. Sağlık görevlilerinin servis koridoru kapısında uğurladığı hastalar, tedavi ve özverili çalışma için teşekkür etti. İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Allah'ın izniyle bu hastalığı hep birlikte yenerek sağlıklı yarınlara kavuşacağız" ifadesine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi