RİZE'DE KREDİ KARTI GEÇMEYEN NEREDEYSE TEK KURUM

Rize 18.07.2020 - 09:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1647+ kez okundu.
 

RİZE'DE KREDİ KARTI GEÇMEYEN NEREDEYSE TEK KURUM

Son yıllarda TUVTURK denilen özel kuruluşa mecburi yönlendirilerek yaptırılan araç Muayene fiyatının yüksek oluşu araç sahiplerini çileden çıkarıyor. Nakit ücret yerine Kredi kartı olmalı.      Rize’de tek tabanca olan araç muayene istasyonunda saatlerce araba muayene ettirmek için bekleyen araba sahipleri yapılan işlemlerden ve pahalılıktan bıktı. Önce Egzoz sonra Muayene için hiçbir cihaz değişimi veya takıp sökmesi olmadan yapılan işlem için 422 TL. Ücret alınması araba sahiplerini bıktırdı. Muayene hakkında şikâyetlerini belirten araba sahipleri ’Rize merkezde tek muayene yeri var. Burada randevu almak bir dert. Herkesin bilgisayarımı var. Veya herkes randevu alabiliyor mu? Ayrıca araba üzerinde hiçbir parça değişimi yapılmıyor ama 422 TL para alınıyor. Bu hükümet destekli bir soygundur. Biz parayı kolay kazanmıyoruz. Ayrıca bugün nakit para kullanılması azaldı. Her yerde kredi kartı kullanılırken burada kredi katı niye geçmiyor. Muhakkak nakit para alınıyor. Kredi kartı geçerli olmalı. Alınan bu yüksek para vatandaşı kanuni yolla soymaktır’ dediler.  

Son yıllarda TUVTURK denilen özel kuruluşa mecburi yönlendirilerek yaptırılan araç Muayene fiyatının yüksek oluşu araç sahiplerini çileden çıkarıyor. Nakit ücret yerine Kredi kartı olmalı.

    
Rize’de tek tabanca olan araç muayene istasyonunda saatlerce araba muayene ettirmek için bekleyen araba sahipleri yapılan işlemlerden ve pahalılıktan bıktı. Önce Egzoz sonra Muayene için hiçbir cihaz değişimi veya takıp sökmesi olmadan yapılan işlem için 422 TL. Ücret alınması araba sahiplerini bıktırdı. Muayene hakkında şikâyetlerini belirten araba sahipleri ’Rize merkezde tek muayene yeri var. Burada randevu almak bir dert. Herkesin bilgisayarımı var. Veya herkes randevu alabiliyor mu? Ayrıca araba üzerinde hiçbir parça değişimi yapılmıyor ama 422 TL para alınıyor. Bu hükümet destekli bir soygundur. Biz parayı kolay kazanmıyoruz. Ayrıca bugün nakit para kullanılması azaldı. Her yerde kredi kartı kullanılırken burada kredi katı niye geçmiyor. Muhakkak nakit para alınıyor. Kredi kartı geçerli olmalı. Alınan bu yüksek para vatandaşı kanuni yolla soymaktır’ dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi