RİZE'DE KUMAR OYNAYANLARA CEZA.

Rize 23.09.2020 - 13:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2534+ kez okundu.
 

RİZE'DE KUMAR OYNAYANLARA CEZA.

Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fındıklı ilçesinde bir evde yapılan adli aramada, kumar oynayan dokuz kişi tespit edilerek gerekli idari yaptırımlar uygulandı. Fındıklı İlçesi Gürsu Köyünde, Ş. Y.’nın evinde yapılan adli aramada; evde bulunan toplam 9 kişinin iskambil kağıtları ile kumar oynadıkları tespit edilmiştir. Şahıslar Jandarma personelini görünce kağıtları imha etmeye çalışmışlardır. Gerekli önlemlerin alınmasının ardından yapılan aramada bir kişinin üzerinde ruhsatsız silah bulunmuş ve evde bulunan 9 şahsa kumar oynamak ve sosyal mesafesi ihlalden toplam 37.350 TL idari yaptırım cezası uygulanmış, Ayrıca adli işlemler için süreç başlatılmıştır. Rize genelinde Pandemi sürecine yönelik denetimler sürekli olarak devam etmekte olup, bunun yanı sıra kolluk kuvvetleri tarafında huzur ve güven ortamının temin edilmesi adına asayiş uygulama ve denetimleri de devam etmektedir.

Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fındıklı ilçesinde bir evde yapılan adli aramada, kumar oynayan dokuz kişi tespit edilerek gerekli idari yaptırımlar uygulandı.


Fındıklı İlçesi Gürsu Köyünde, Ş. Y.’nın evinde yapılan adli aramada; evde bulunan toplam 9 kişinin iskambil kağıtları ile kumar oynadıkları tespit edilmiştir. Şahıslar Jandarma personelini görünce kağıtları imha etmeye çalışmışlardır.


Gerekli önlemlerin alınmasının ardından yapılan aramada bir kişinin üzerinde ruhsatsız silah bulunmuş ve evde bulunan 9 şahsa kumar oynamak ve sosyal mesafesi ihlalden toplam 37.350 TL idari yaptırım cezası uygulanmış, Ayrıca adli işlemler için süreç başlatılmıştır.


Rize genelinde Pandemi sürecine yönelik denetimler sürekli olarak devam etmekte olup, bunun yanı sıra kolluk kuvvetleri tarafında huzur ve güven ortamının temin edilmesi adına asayiş uygulama ve denetimleri de devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi