RİZE'DE MAÇ SONU SEVİNÇ VARDI

Spor 01.11.2020 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2203+ kez okundu.
 

RİZE'DE MAÇ SONU SEVİNÇ VARDI

Süper Lig'in 7'nci haftasında Çaykur Rizespor sahasında Hes Kablo Kayserispor’u 1-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.   TOMAS: SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ   Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, ligde üst üste üçüncü galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Üç önemli puan daha aldık. Maça iyi başlamadık. Top bizdeyken kaybettiğimiz toplarla rakibe fırsatlar verdik. Golden sonra daha toparlandık. 90 dakika iyi mücadele ettik. Seriye devam etmek istiyoruz. Şimdi bir ara var sakat eksiklerimiziz gidermek için kamp yapacağız. Eksiklerimizi giderip gelecek haftalar galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz” dedi.   BAYRAM BEKTAŞ: GİRDİĞİMİZ 5 POZİSYONDA GOL ATAMADIK   HES Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş üzgün bir dönem yaşadıklarını İzmir’de ki deprem ardından hayatını kaybedenlere rahmet yaralılara şifa dilediklerini belirterek, “Maça gelirsek kazanmak adına bütün çalışmaları yapmıştık. Bunları sahaya yansıtırsak kazanacağımızı biliyorduk. Maç içinde bunu da başardık. Rakipte bizde pozisyonlara girdik. Girdiğimiz 5 pozisyonda gol atamadık. Yediğimiz gol beni üzdü. Bunu hafta içi çalışmıştık çalıştığımız yerden gol yedik ve üzüldük. Mücadele takım disiplini adına çok şeyi başardık, tek eksiğimiz golü atamadık. Takımımdan memnunum tek memnun olmadığım şey skor. Demek ki hala eksiklerimiz var. Bunlara çalışacağız” diye konuştu. 

Süper Lig'in 7'nci haftasında Çaykur Rizespor sahasında Hes Kablo Kayserispor’u 1-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.

 

TOMAS: SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, ligde üst üste üçüncü galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Üç önemli puan daha aldık. Maça iyi başlamadık. Top bizdeyken kaybettiğimiz toplarla rakibe fırsatlar verdik. Golden sonra daha toparlandık. 90 dakika iyi mücadele ettik. Seriye devam etmek istiyoruz. Şimdi bir ara var sakat eksiklerimiziz gidermek için kamp yapacağız. Eksiklerimizi giderip gelecek haftalar galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz” dedi.

 

BAYRAM BEKTAŞ: GİRDİĞİMİZ 5 POZİSYONDA GOL ATAMADIK

 

HES Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş üzgün bir dönem yaşadıklarını İzmir’de ki deprem ardından hayatını kaybedenlere rahmet yaralılara şifa dilediklerini belirterek, “Maça gelirsek kazanmak adına bütün çalışmaları yapmıştık. Bunları sahaya yansıtırsak kazanacağımızı biliyorduk. Maç içinde bunu da başardık. Rakipte bizde pozisyonlara girdik. Girdiğimiz 5 pozisyonda gol atamadık. Yediğimiz gol beni üzdü. Bunu hafta içi çalışmıştık çalıştığımız yerden gol yedik ve üzüldük. Mücadele takım disiplini adına çok şeyi başardık, tek eksiğimiz golü atamadık. Takımımdan memnunum tek memnun olmadığım şey skor. Demek ki hala eksiklerimiz var. Bunlara çalışacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi