RİZE'DE MAHALLELER YANGINA KARŞI KORUNUYOR

Rize 20.11.2021 - 10:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2111+ kez okundu.
 

RİZE'DE MAHALLELER YANGINA KARŞI KORUNUYOR

Rize  İkizdere Belediyesinin çıkabilecek olası yangınlara karşı tedbirler alması memnunlukla karşılandı. İlçede bilhassa mahallelerde evlerin çoğunlukla ahşap ve birbirine çok yakın olduğunu söyleyen MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘’yangın için tedbirler alıyoruz. Asla ihtiyaç duymamamız dileğimizdir. Ancak önleyici tedbirler kapsamında başlattığımız her mahalleye yangın hidrantı & yangın dolabı Projemize montaj çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün Yeşilyurt mahallemiz Ekşioğulları mevkiinde mahallelinin de maddi desteği ile yangın hidrantı ve yangın dolapları monte ediyoruz. İlçemiz için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz’ dedi.

Rize  İkizdere Belediyesinin çıkabilecek olası yangınlara karşı tedbirler alması memnunlukla karşılandı.


İlçede bilhassa mahallelerde evlerin çoğunlukla ahşap ve birbirine çok yakın olduğunu söyleyen MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘’yangın için tedbirler alıyoruz. Asla ihtiyaç duymamamız dileğimizdir. Ancak önleyici tedbirler kapsamında başlattığımız her mahalleye yangın hidrantı & yangın dolabı Projemize montaj çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün Yeşilyurt mahallemiz Ekşioğulları mevkiinde mahallelinin de maddi desteği ile yangın hidrantı ve yangın dolapları monte ediyoruz. İlçemiz için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi