RİZE'DE MAYIS AYINDA 2 METRE KAR

Rize 18.05.2020 - 18:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2457+ kez okundu.
 

RİZE'DE MAYIS AYINDA 2 METRE KAR

Mayıs ayında 2 metre kar bulunan ilçenin yüksek kesimleri ilgi çekiyor.      Rize’nin yüksek kısımlarında bulunan yayla yollarının açılması doğaseverlerin buralara gitmesine sebep oldu. İlçenin Çağrankaya yayla yolunda yapılan kar mücadelesiyle ulaşıma açılan yolun kanal şeklimde geçilmesi dikkat çekiyor. Doğa ve manzara sevenler’ Mayıs ayında Rize’de böylesi kar olacağını hayal edemezdik. Güzel bir manzara sıcak üzerine iyi geliyor. Temiz havada 2 metre kar kalınlığını görmekten memnunuz ’dediler.     İlçede mayıs ayı sonunda yaylalara çıkılacağı için birçok yayla yolunu kardan temizleme ve düzeltme çalışmalarıda devam ediyor.

Mayıs ayında 2 metre kar bulunan ilçenin yüksek kesimleri ilgi çekiyor.

    
Rize’nin yüksek kısımlarında bulunan yayla yollarının açılması doğaseverlerin buralara gitmesine sebep oldu. İlçenin Çağrankaya yayla yolunda yapılan kar mücadelesiyle ulaşıma açılan yolun kanal şeklimde geçilmesi dikkat çekiyor. Doğa ve manzara sevenler’ Mayıs ayında Rize’de böylesi kar olacağını hayal edemezdik. Güzel bir manzara sıcak üzerine iyi geliyor. Temiz havada 2 metre kar kalınlığını görmekten memnunuz ’dediler.

   
İlçede mayıs ayı sonunda yaylalara çıkılacağı için birçok yayla yolunu kardan temizleme ve düzeltme çalışmalarıda devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi