RİZE'DE MHP Lİ BAŞKANLARDAN MHP'Lİ BAŞKANA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Siyaset 22.01.2021 - 10:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1591+ kez okundu.
 

RİZE'DE MHP Lİ BAŞKANLARDAN MHP'Lİ BAŞKANA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bir süre önce Covid-19 dolayısıyla rahatsız olarak uzun süre Rize’de Hastanede tedavi altında olan Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.     Rize’de MHP li üç ilçe Belediye Başkanının bir araya geldiği ziyarette İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve Çayeli, Belediye Başkanı Halil İbrahim Çiftçi’Covid-19 dan iyileşen Başkanımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Sağlığını gayet güzel gördük. Başkanımız taburcu oldu geldi görevine bıraktığı yerden devam ediyor.     Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’de ziyaret hakkında ’arkadaşlarımın ziyaretinden memnun oldum. Çok şükür Covidi yendim. Herkesin sosyal mesafe, maske ve temizlik konusuna çok dikkat etmeleri lazım. Zaman çok kötü. Herkesin tedbirlere uyması lazım, kalabalık yerlerden uzak durması lazım’dedi.

Bir süre önce Covid-19 dolayısıyla rahatsız olarak uzun süre Rize’de Hastanede tedavi altında olan Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

   
Rize’de MHP li üç ilçe Belediye Başkanının bir araya geldiği ziyarette İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve Çayeli, Belediye Başkanı Halil İbrahim Çiftçi’Covid-19 dan iyileşen Başkanımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Sağlığını gayet güzel gördük. Başkanımız taburcu oldu geldi görevine bıraktığı yerden devam ediyor.

   
Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’de ziyaret hakkında ’arkadaşlarımın ziyaretinden memnun oldum. Çok şükür Covidi yendim. Herkesin sosyal mesafe, maske ve temizlik konusuna çok dikkat etmeleri lazım. Zaman çok kötü. Herkesin tedbirlere uyması lazım, kalabalık yerlerden uzak durması lazım’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi