RİZE'DE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NÜN ÜÇÜNCÜ KİTABI ÇIKTI.

Kültür 14.03.2022 - 10:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3185+ kez okundu.
 

RİZE'DE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NÜN ÜÇÜNCÜ KİTABI ÇIKTI.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NÜN ÜÇÜNCÜ KİTABI ÇIKTI.   Rize'nin Şirin ilçesinde, Derepazarı’nda, ilçe Milli Eğitim müdürü olarak görev yapan eğitim yöneticisi Ömer Keskin’in 3. Kitabı daha yeni zamanda okurlarıyla buluştu. İlçe Müdürü Ömer Keskin'in ilk kitabı eğitimde son 50 yıldaki yaşananların anlatıldığı Umut Çiçekleri adlı kitap idi. Adı geçen bu kitap Roman tadında son yarım asra ışık tutmaktadır. Hayatın içinden bire bir yaşanılanlardan yola çıkarak yazılan bu eserde akıcı üslup dikkat çekiyor. Daha sonra da yetişkin eğitimi ve ROMAN alanından, çocuk eğitimi altınına bir geçiş yapan   eğitimci yazar Ömer Keskin'in çocuk eğitimi alanındaki yazdığı ilk kitabı olan Erdemli Çocuklar Serisinin ilk kitabı olan "Erdem Okulda" kitabı oldu. Seri olarak çıkarılması düşünülen bu eser Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Bilgisi ders müfredatının içinde yer alan kazanımların günlük hayata, özellikle de okul yaşamına uyarlanmasıyla oluşmaktadır. Şimdi de aynı serinin yani Erdemli Çocuklar Serisi’nin ikinci kitabı olan Erdem Tatilde kısa zaman önce raflardaki yerini aldı.  Eğlenerek öğrenen, maceradan maceraya koşarken Doğu Karadeniz Bölgesini tanımak isteyen Erdem’in başından geçenler akıcı bir üslup ile kaleme alınan kitap öğrencilerle buluşmaya başladı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NÜN ÜÇÜNCÜ KİTABI ÇIKTI.

 

Rize'nin Şirin ilçesinde, Derepazarı’nda, ilçe Milli Eğitim müdürü olarak görev yapan eğitim yöneticisi Ömer Keskin’in 3. Kitabı daha yeni zamanda okurlarıyla buluştu. İlçe Müdürü Ömer Keskin'in ilk kitabı eğitimde son 50 yıldaki yaşananların anlatıldığı Umut Çiçekleri adlı kitap idi. Adı geçen bu kitap Roman tadında son yarım asra ışık tutmaktadır. Hayatın içinden bire bir yaşanılanlardan yola çıkarak yazılan bu eserde akıcı üslup dikkat çekiyor.


Daha sonra da yetişkin eğitimi ve ROMAN alanından, çocuk eğitimi altınına bir geçiş yapan   eğitimci yazar Ömer Keskin'in çocuk eğitimi alanındaki yazdığı ilk kitabı olan Erdemli Çocuklar Serisinin ilk kitabı olan "Erdem Okulda" kitabı oldu. Seri olarak çıkarılması düşünülen bu eser Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Bilgisi ders müfredatının içinde yer alan kazanımların günlük hayata, özellikle de okul yaşamına uyarlanmasıyla oluşmaktadır.


Şimdi de aynı serinin yani Erdemli Çocuklar Serisi’nin ikinci kitabı olan Erdem Tatilde kısa zaman önce raflardaki yerini aldı.  Eğlenerek öğrenen, maceradan maceraya koşarken Doğu Karadeniz Bölgesini tanımak isteyen Erdem’in başından geçenler akıcı bir üslup ile kaleme alınan kitap öğrencilerle buluşmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi