RİZE'DE MİNİK SPORCULAR ÇOK MUTLU

Spor 05.08.2021 - 18:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1434+ kez okundu.
 

RİZE'DE MİNİK SPORCULAR ÇOK MUTLU

                     MİNİK SPORCULAR ÇAYKURSPOR YAZ SPOR OKULUNDA ÇOK MUTLU Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çaykurspor Futbol Kulübü tarafında 05-14 yaş arasındaki çocuklara yaz tatili boyunca, Çaykurspor Futbol Antrenörleri tarafından verilen spor eğitimine aileler yoğun ilgi gösterdi. ÇAYKUR spor Kulübünün YK Başkanlığını Yusuf Ziya ALİM’ın yürüttüğü Çaykurspor Kulübünde Rize’de futbolda en güçlü altyapı kadrosuna sahip olan, Çaykurspor Kulübünde ayrıca profesyonel olarak, Ata sporu Greko-Romen Güreş, Rafting-Kano ve Judo spor takımları bulunmaktadır. Her yıl düzenlenen yaz sporları eğitimiyle ilgili bilgi veren, Çaykurspor Kulübü Sportif Branşlar As Başkanı Mahir Biberoğlu, “Çaykur spor kulübü olarak 1996 yılından bu yana 5 ayrı spor branşında alt yapıdan yıllardır Türk sporuna, Çaykur Rizespor’a ve ilimizde bulunan değişik sportif branşlara sporcu yetiştiren Çaykurspor kulübümüzün bu yılki yaz sporları eğitimine aileler yoğun ilgi göstermişlerdi. Çaykur’da çalışan kişilerin çocuklarıyla sınırlı tutulmayan, şehrimizde yaşayan tüm ailelerin çocuklarının alındığı yaz spor okulunu eğitimlerimiz 45 gün sürmektedir. Futbol antrenörlerimiz bu eğitimlerde tespit ettikleri yetenekli sporcuları yaş gurupları kategorilerine göre tespit edip, yakın tarihte başlayacak olan Rize Amatör futbol gruplarında spor yapmaları noktasında devamlarını sağlamakta ve lisanslı sporcu kapsamına almaktayız. Altyapıdan bu zamana kadar yüzlerce profesyonel sporcu yetiştirip, başta Çaykur Rizespor olmak üzere Türk sporuna, Ata sporu güreşimize kazandırmış olduğumuz milli sporcular noktasında kulübümüze her daim destek sağlayan, Çaykur Genel Müdür Vekili sn. Yusuf Ziya Alim ve yönetim kuruluna kulübümüz, antrenörlerimiz ve çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.  Yıllardır kulübümüz sporcularımızı servis aracıyla adreslerinden alıp, spor tesislerimize götürüp, eğitim sonrasında yine adreslerine teslim ettiğimiz sporcu adayı çocuklarımıza ve gençlerimize ücretsiz servis ayrıcalığı ile spor yapma imkânı sağlıyoruz. Bu yılda yine 100’e yakın çocuk ve gencimize spor eğitimi vermenin mutluğunu yaşadık.” dedi.

                     MİNİK SPORCULAR ÇAYKURSPOR YAZ SPOR OKULUNDA ÇOK MUTLU


Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çaykurspor Futbol Kulübü tarafında 05-14 yaş arasındaki çocuklara yaz tatili boyunca, Çaykurspor Futbol Antrenörleri tarafından verilen spor eğitimine aileler yoğun ilgi gösterdi. ÇAYKUR spor Kulübünün YK Başkanlığını Yusuf Ziya ALİM’ın yürüttüğü Çaykurspor Kulübünde Rize’de futbolda en güçlü altyapı kadrosuna sahip olan, Çaykurspor Kulübünde ayrıca profesyonel olarak, Ata sporu Greko-Romen Güreş, Rafting-Kano ve Judo spor takımları bulunmaktadır.


Her yıl düzenlenen yaz sporları eğitimiyle ilgili bilgi veren, Çaykurspor Kulübü Sportif Branşlar As Başkanı Mahir Biberoğlu, “Çaykur spor kulübü olarak 1996 yılından bu yana 5 ayrı spor branşında alt yapıdan yıllardır Türk sporuna, Çaykur Rizespor’a ve ilimizde bulunan değişik sportif branşlara sporcu yetiştiren Çaykurspor kulübümüzün bu yılki yaz sporları eğitimine aileler yoğun ilgi göstermişlerdi. Çaykur’da çalışan kişilerin çocuklarıyla sınırlı tutulmayan, şehrimizde yaşayan tüm ailelerin çocuklarının alındığı yaz spor okulunu eğitimlerimiz 45 gün sürmektedir. Futbol antrenörlerimiz bu eğitimlerde tespit ettikleri yetenekli sporcuları yaş gurupları kategorilerine göre tespit edip, yakın tarihte başlayacak olan Rize Amatör futbol gruplarında spor yapmaları noktasında devamlarını sağlamakta ve lisanslı sporcu kapsamına almaktayız. Altyapıdan bu zamana kadar yüzlerce profesyonel sporcu yetiştirip, başta Çaykur Rizespor olmak üzere Türk sporuna, Ata sporu güreşimize kazandırmış olduğumuz milli sporcular noktasında kulübümüze her daim destek sağlayan, Çaykur Genel Müdür Vekili sn. Yusuf Ziya Alim ve yönetim kuruluna kulübümüz, antrenörlerimiz ve çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.  Yıllardır kulübümüz sporcularımızı servis aracıyla adreslerinden alıp, spor tesislerimize götürüp, eğitim sonrasında yine adreslerine teslim ettiğimiz sporcu adayı çocuklarımıza ve gençlerimize ücretsiz servis ayrıcalığı ile spor yapma imkânı sağlıyoruz. Bu yılda yine 100’e yakın çocuk ve gencimize spor eğitimi vermenin mutluğunu yaşadık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi