Rize'de Muhteşem Bir Konser

Kültür 30.04.2019 - 09:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1949+ kez okundu.
 

Rize'de Muhteşem Bir Konser

Türk Halk Korosu Konser Verdi Kamu hizmetinde görev yapmakta olan personelin kurmuş olduğu Türk Halk Korosu, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde konser verdi. Rize Valiliği bünyesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonluğunda kamu hizmetinde görev yapmakta olup müziğe gönül vermiş personelin kurmuş oldukları Türk Halk Korosu’nun İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu konsere Rize Vali’si Kemal Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber’in yanı sıra çok sayıda daire müdürü eşleri ile birlikte katıldı. Dinleyicileri güzel ve eğlenceli bir akşam geçirdiği konserin son bölümünde Vali Çeber, yaptığı değerlendirmede,” insanları bir arada ortak bir paydaşta buluşturan önemli değerlerden bir tanesi de sanattır. Arkadaşlarımız burada büyük bir özveri ve çalışma sonucunda hazırlamış oldukları konseri bizlere sundu. Bizlere bu güzel akşamı hazırladıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Türk Halk Korosu Konser Verdi


Kamu hizmetinde görev yapmakta olan personelin kurmuş olduğu Türk Halk Korosu, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde konser verdi.


Rize Valiliği bünyesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonluğunda kamu hizmetinde görev yapmakta olup müziğe gönül vermiş personelin kurmuş oldukları Türk Halk Korosu’nun İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu konsere Rize Vali’si Kemal Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber’in yanı sıra çok sayıda daire müdürü eşleri ile birlikte katıldı.


Dinleyicileri güzel ve eğlenceli bir akşam geçirdiği konserin son bölümünde Vali Çeber, yaptığı değerlendirmede,” insanları bir arada ortak bir paydaşta buluşturan önemli değerlerden bir tanesi de sanattır. Arkadaşlarımız burada büyük bir özveri ve çalışma sonucunda hazırlamış oldukları konseri bizlere sundu. Bizlere bu güzel akşamı hazırladıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi