RİZE'DE MUHTEŞEM KAPANIŞ

Kültür 04.06.2022 - 22:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2818+ kez okundu.
 

RİZE'DE MUHTEŞEM KAPANIŞ

RİBEGEM GENÇLİK FESTİVALİ MANGA KONSERİ İLE TAMAMLANDI Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM)’in 30 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında düzenlediği RİBEGEM Gençlik Festivali  kapsamında Manga ve Yasemin Yıldız konserleri düzenlendi. Gençlerin Rize Merkez Sahil Açık Otoparkı doldurduğu konserler öncesinde Ribegem Her Dem Müzik Gurubu, Şair Osman Efendioğlu atma türkü dinletisi, Akrobatik Basketbol Show ve kurulan stantlarda çeşitli etkinlikler düzenledi. Komşu illerden ve Rize’nin ilçelerinden gelen gençler etkinlik alanını doldurdu. Kurulan etkinlik stantlarında el sanatlarından, insansız hava aracı yapımına kadar çeşitli çalışmalar gençlere aktarıldı. Akrobatik Basketbol Show’un da gerçekleştirildi etkinlik Manga konseri ile son buldu.

RİBEGEM GENÇLİK FESTİVALİ MANGA KONSERİ İLE TAMAMLANDI


Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM)’in 30 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında düzenlediği RİBEGEM Gençlik Festivali  kapsamında Manga ve Yasemin Yıldız konserleri düzenlendi.


Gençlerin Rize Merkez Sahil Açık Otoparkı doldurduğu konserler öncesinde Ribegem Her Dem Müzik Gurubu, Şair Osman Efendioğlu atma türkü dinletisi, Akrobatik Basketbol Show ve kurulan stantlarda çeşitli etkinlikler düzenledi.


Komşu illerden ve Rize’nin ilçelerinden gelen gençler etkinlik alanını doldurdu. Kurulan etkinlik stantlarında el sanatlarından, insansız hava aracı yapımına kadar çeşitli çalışmalar gençlere aktarıldı. Akrobatik Basketbol Show’un da gerçekleştirildi etkinlik Manga konseri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi