“RİZE’DE NEDEN VERİLDİ, BUGÜN NEDEN VERİLMEDİ?

Spor 28.02.2021 - 21:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1769+ kez okundu.
 

“RİZE’DE NEDEN VERİLDİ, BUGÜN NEDEN VERİLMEDİ?

Abdullah Avcı: Rize’de neden verildi, bugün neden verilmedi? Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0'lık Fenerbahçe yenilgisi sonrasında konuştu. Avcı, karşılaşmanın son dakikalarda Bakasetas’ın ceza sahasında yerde kalıp penaltı bekledikleri pozisyonla ilgili, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına göndermeye yaparak, “Sezon başı beIN’de yorumcuydum, Rize maçında bir pozisyon var sezon başı. Son pozisyonun teknik açıdan değerlendirmesine bakılmasını istiyorum. Rize’de neden verildi, bugün neden verilmedi? Ceza sahası dışında kırmızı kart da olabiliyor o pozisyonlar çünkü” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı: Rize’de neden verildi, bugün neden verilmedi?


Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0'lık Fenerbahçe yenilgisi sonrasında konuştu.


Avcı, karşılaşmanın son dakikalarda Bakasetas’ın ceza sahasında yerde kalıp penaltı bekledikleri pozisyonla ilgili, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına göndermeye yaparak, “Sezon başı beIN’de yorumcuydum, Rize maçında bir pozisyon var sezon başı. Son pozisyonun teknik açıdan değerlendirmesine bakılmasını istiyorum. Rize’de neden verildi, bugün neden verilmedi? Ceza sahası dışında kırmızı kart da olabiliyor o pozisyonlar çünkü” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi