RİZE'DE NOTER ARACILIĞIYLA AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ.

Siyaset 02.06.2021 - 21:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3761+ kez okundu.
 

RİZE'DE NOTER ARACILIĞIYLA AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ.

AK Parti’li meclis üyesi partisinden istifa etti Rize’de Pazar Belediyesi’nde AK Parti  Belediye Meclis Üyesi Mehmet Engin, partisinden istifa ettiğini açıkladı. 2019 yılında yapılan yerel genel seçimler ile AKP Pazar Belediyesi meclis üyesi olarak seçilen Mehmet Engin Patisinden istifa ederek Belediye meclis üyeliğine bağımsız olarak devam edeceğini belirtti. Mehmet Engin Noter aracılığı ile verdiği istifa dilekçesinde “2019 yılında yapılan yerel genel seçimlerİ ile Adalet ve Kalkınma Partisi listesinden Pazar Belediyesi meclis üyesi olarak seçildim, Gördüğüm lüzum üzerine bu tarihten itibaren Belediye Meclis Üyeliğimi bağımsız olarak yürütmek üzere Adalet ve Kalkınma Partisinden ve üyeliğimden istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir , gereğinin yapılmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

AK Parti’li meclis üyesi partisinden istifa etti


Rize’de Pazar Belediyesi’nde AK Parti  Belediye Meclis Üyesi Mehmet Engin, partisinden istifa ettiğini açıkladı.


2019 yılında yapılan yerel genel seçimler ile AKP Pazar Belediyesi meclis üyesi olarak seçilen Mehmet Engin Patisinden istifa ederek Belediye meclis üyeliğine bağımsız olarak devam edeceğini belirtti.


Mehmet Engin Noter aracılığı ile verdiği istifa dilekçesinde “2019 yılında yapılan yerel genel seçimlerİ ile Adalet ve Kalkınma Partisi listesinden Pazar Belediyesi meclis üyesi olarak seçildim, Gördüğüm lüzum üzerine bu tarihten itibaren Belediye Meclis Üyeliğimi bağımsız olarak yürütmek üzere Adalet ve Kalkınma Partisinden ve üyeliğimden istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir , gereğinin yapılmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi