RİZE'DE OKULA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİ SYAISINI AÇIKLADI.

Eğitim 10.10.2020 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2721+ kez okundu.
 

RİZE'DE OKULA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİ SYAISINI AÇIKLADI.

RİZE’de, Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 66 köy okulunda 4 bin 433 ilk ve ortaokul öğrencisi haftanın 5 günü yüz yüze eğitime başlıyor. Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen “Okullarımızda yeni kararlar doğrultusunda hazırlıklarımız yapılmıştır.” dedi.   Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen basın mensupları ile bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 12 Ekim itibariyle başlayacak yeni düzenleme ile köy okullarının açılacağını belirten Emen “Rize’de 66 köy okulunda 4 bin 433 ilk ve ortaokul öğrencisi haftanın 5 günü yüz yüze eğitime başlayacak. Yani köylerde okullar normal sisteme geçecek. İlkokul 1-2-3-4 ve ortaokul 5-6-7-8. sınıf öğrencileri köy okullarında tam zamanlı eğitimde olacaklar. Tabiki pandemi kuralları çerçevesinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde eğitim devam edecek. Okullarımızda yeni düzenlemeye uygun olarak hazırlıklarımız tamamlandı. Taşımalı eğitme tabi olan öğrenciler için de sistem oluşturuldu ve pazartesi günü taşımalı eğitim de başlayacak. Okullara dağıtılmak üzere 32 bin maske satın alınarak okullarımıza dağıtımı yapıldı.” dedi. 

RİZE’de, Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 66 köy okulunda 4 bin 433 ilk ve ortaokul öğrencisi haftanın 5 günü yüz yüze eğitime başlıyor. Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen “Okullarımızda yeni kararlar doğrultusunda hazırlıklarımız yapılmıştır.” dedi.

 

Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen basın mensupları ile bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 12 Ekim itibariyle başlayacak yeni düzenleme ile köy okullarının açılacağını belirten Emen “Rize’de 66 köy okulunda 4 bin 433 ilk ve ortaokul öğrencisi haftanın 5 günü yüz yüze eğitime başlayacak. Yani köylerde okullar normal sisteme geçecek. İlkokul 1-2-3-4 ve ortaokul 5-6-7-8. sınıf öğrencileri köy okullarında tam zamanlı eğitimde olacaklar. Tabiki pandemi kuralları çerçevesinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde eğitim devam edecek. Okullarımızda yeni düzenlemeye uygun olarak hazırlıklarımız tamamlandı. Taşımalı eğitme tabi olan öğrenciler için de sistem oluşturuldu ve pazartesi günü taşımalı eğitim de başlayacak. Okullara dağıtılmak üzere 32 bin maske satın alınarak okullarımıza dağıtımı yapıldı.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi