RİZE'DE OKULLARA KAR TATİLİ

Rize 14.01.2022 - 07:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3373+ kez okundu.
 

RİZE'DE OKULLARA KAR TATİLİ

Rize'de Eğitime Kar Engelei.   Yoğun kar yağışı sebebiyle Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada ; Rize Merkez ilçede Taşımalı eğitime dahil okullar ile Köy okulları 14 Ocak 2022 Cuma günü tatil edilmiştir. Diğer ilçelerde şu an için  her hangi bir tatil kararı yoktur. Konu İlçe Hıfzıssıhha Kurullarınca takip edilmektedir denildli. 

Rize'de Eğitime Kar Engelei.
 

Yoğun kar yağışı sebebiyle Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada ; Rize Merkez ilçede Taşımalı eğitime dahil okullar ile Köy okulları 14 Ocak 2022 Cuma günü tatil edilmiştir.


Diğer ilçelerde şu an için  her hangi bir tatil kararı yoktur. Konu İlçe Hıfzıssıhha Kurullarınca takip edilmektedir denildli. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi