RİZE'DE ÖLÜ SAYISI 7'YE ÇIKTI OTOMOBİLDE BULUNAMADI

Rize 15.07.2021 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2560+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÖLÜ SAYISI 7'YE ÇIKTI OTOMOBİLDE BULUNAMADI

OTOMOBİLDE BULUNAMADI   Rize’nin Muradiye beldesinde, heyelan sonucu çöken evin enkazında kalan Nuri Cemal Mert’in (67) cansız bedeni çıkarıldıktan sonra aynı enkazda kalan Batuhan Delihasan’ın (45) ise otomobiline ulaşıldı. Aracında olabileceği değerlendirilen Delihasan için ekipler, enkaz kaldırma çalışması yürüttü. Üzerindeki yıkıntı kaldırılan otomobilde Delihasan’a ulaşılamadı. Ekiplerin enkazda arama çalışması sürüyor. 6 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarına devam ediliyor. ÖLÜ SAYISI 7’YE ÇIKTI Rize’nin Muradiye Beldesi’nde heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kalan Nuri Cemal Mert (67) ve Batuhan Delihasan’ın (45) cansız bedenlerine ulaşıldı. Sel afetinde ölenlerin sayısı 7’e çıktı, kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. 

OTOMOBİLDE BULUNAMADI

 

Rize’nin Muradiye beldesinde, heyelan sonucu çöken evin enkazında kalan Nuri Cemal Mert’in (67) cansız bedeni çıkarıldıktan sonra aynı enkazda kalan Batuhan Delihasan’ın (45) ise otomobiline ulaşıldı. Aracında olabileceği değerlendirilen Delihasan için ekipler, enkaz kaldırma çalışması yürüttü. Üzerindeki yıkıntı kaldırılan otomobilde Delihasan’a ulaşılamadı. Ekiplerin enkazda arama çalışması sürüyor. 6 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarına devam ediliyor.


ÖLÜ SAYISI 7’YE ÇIKTI


Rize’nin Muradiye Beldesi’nde heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kalan Nuri Cemal Mert (67) ve Batuhan Delihasan’ın (45) cansız bedenlerine ulaşıldı. Sel afetinde ölenlerin sayısı 7’e çıktı, kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi