RİZE'DE OTOBÜSTE RUHSATSIZ SİLAHLAR

Rize 15.09.2021 - 15:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3208+ kez okundu.
 

RİZE'DE OTOBÜSTE RUHSATSIZ SİLAHLAR

Rize'nin Pazar İlçesi  Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce 12 Eylül 2021 günü  özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde yapılan aramada, yolculara ait olmayan emanete bırakılan çuval içerisinde; 3 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve bu tabancalara ait şarjör ile 2 adet 9 mm çapında tabanca gövdesi ele geçirilmiştir. Olayın şüphelisinin tespitine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında Pazar ilçesi otogarında yapılan güvenlik kameraları incelemesi neticesinde olayın şüphelisi olduğu tespit edilen Z.H isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.   

Rize'nin Pazar İlçesi  Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce 12 Eylül 2021 günü  özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde yapılan aramada, yolculara ait olmayan emanete bırakılan çuval içerisinde; 3 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve bu tabancalara ait şarjör ile 2 adet 9 mm çapında tabanca gövdesi ele geçirilmiştir.


Olayın şüphelisinin tespitine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında Pazar ilçesi otogarında yapılan güvenlik kameraları incelemesi neticesinde olayın şüphelisi olduğu tespit edilen Z.H isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi