RİZE'DE PARTİMİZE OLAN İLGİ HIZLA ARTARAK DEVAM EDİYOR

Siyaset 01.10.2021 - 19:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1652+ kez okundu.
 

RİZE'DE PARTİMİZE OLAN İLGİ HIZLA ARTARAK DEVAM EDİYOR

Rize'de BBP'ye yoğun ilgi, üye sayısı hızla artıyor Büyük Birlik Partisi Rize İl Teşkilatı Eğitim ve Birim Başkanı Yücel Kopuz, "Yapmış olduğumuz çalışmalarda halkın yoğun ilgisini görerek haftalık 3 bin üye ile rekor kırdık” dedi.  Büyük Birlik Partisi Rize il teşkilatı üye sayısını artırıyor. Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı Eğitim ve Birim Başkanı Yücel Kopuz, partilerine artan ilgi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kopuz, "İl teşkilatı, merkez ilçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları ve Alperenler olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda halkın yoğun ilgisini görerek haftalık üye kaydımızla, 3 bin üye ile rekor kırdık” dedi.  Çalışmaların devam edeceğini belirten Kopuz, "Yaşanabilir bir Rize için çay, turizm, sağlık ve eğitimle alakalı projelerimizi önümüzdeki günlerde il başkanımız Ensar Özçelik açıklayacaktır” dedi.

Rize'de BBP'ye yoğun ilgi, üye sayısı hızla artıyor

Büyük Birlik Partisi Rize İl Teşkilatı Eğitim ve Birim Başkanı Yücel Kopuz, "Yapmış olduğumuz çalışmalarda halkın yoğun ilgisini görerek haftalık 3 bin üye ile rekor kırdık” dedi. 

Büyük Birlik Partisi Rize il teşkilatı üye sayısını artırıyor. Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı Eğitim ve Birim Başkanı Yücel Kopuz, partilerine artan ilgi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kopuz, "İl teşkilatı, merkez ilçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları ve Alperenler olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda halkın yoğun ilgisini görerek haftalık üye kaydımızla, 3 bin üye ile rekor kırdık” dedi. 

Çalışmaların devam edeceğini belirten Kopuz, "Yaşanabilir bir Rize için çay, turizm, sağlık ve eğitimle alakalı projelerimizi önümüzdeki günlerde il başkanımız Ensar Özçelik açıklayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi