RİZE'DE PERŞEMBE GÜNÜ DE OKULLARA TATİL VE İDARİ İZİN

Rize 17.02.2021 - 20:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1707+ kez okundu.
 

RİZE'DE PERŞEMBE GÜNÜ DE OKULLARA TATİL VE İDARİ İZİN

RİZE'DE KAR TATİLİ Rize Valiliğinden yapılan açıklamada;  İlimiz genelinde kar yağışının yoğun bir şekilde devam etmesi ve yollarda oluşabilecek muhtemel buzlanmalardan dolayı eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 18 Şubat Peşembe günü de bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızdaki engeli, kronik hastalığı olan ve hamile bayanlar da yarın (18 Şubat 2021) izinli sayılacak. KARADENİZ Bölgesi'nde etkisini sürdüren kar nedeniyle Ordu, Giresun, Sinop, Rize ve Gümüşhane'de yüz yüze eğitime perşembe günü ara verildi. Trabzon'da ise 4 ilçede okullar tatil edildi. Karadeniz Bölgesi’nde görülen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşların ve öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için bazı illerde yüz yüze eğitime ara verildi. Bölgede Ordu, Giresun, Sinop, Rize ve Gümüşhane'de yüz yüze eğitime perşembe günü ara verildi. Trabzon'da ise Tonya, Maçka ve Araklı ilçelerinde 2 gün, Yomra da ise 1 gün okullar tatil edildi.

RİZE'DE KAR TATİLİ

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada; 


İlimiz genelinde kar yağışının yoğun bir şekilde devam etmesi ve yollarda oluşabilecek muhtemel buzlanmalardan dolayı eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 18 Şubat Peşembe günü de bir gün süreyle ara verilmiştir.


Kamu kurumlarımızdaki engeli, kronik hastalığı olan ve hamile bayanlar da yarın (18 Şubat 2021) izinli sayılacak.


KARADENİZ Bölgesi'nde etkisini sürdüren kar nedeniyle Ordu, Giresun, Sinop, Rize ve Gümüşhane'de yüz yüze eğitime perşembe günü ara verildi. Trabzon'da ise 4 ilçede okullar tatil edildi. Karadeniz Bölgesi’nde görülen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşların ve öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için bazı illerde yüz yüze eğitime ara verildi. Bölgede Ordu, Giresun, Sinop, Rize ve Gümüşhane'de yüz yüze eğitime perşembe günü ara verildi. Trabzon'da ise Tonya, Maçka ve Araklı ilçelerinde 2 gün, Yomra da ise 1 gün okullar tatil edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi