RİZE'DE ROCK GRUBU KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Kültür 22.12.2021 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2536+ kez okundu.
 

RİZE'DE ROCK GRUBU KONSERİNE YOĞUN İLGİ

RİZE’de rock grubu Mavi Gri üyelerinin verdiği konser ilgi gördü.     İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde,‘Ben sende yandım’ isimli şarkısı ile çıkış yakalayan rock grubu Mavi Gri üyeleri müzik severlerle buluştu. Üniversite öğrencileri ile vatandaşların ilgi gösterdiği konserde, grup sevilen şarkılarını seslendirdi. Solist Akif Alkan’ın şarkılarına katılımcılarda hep bir ağızdan eşlik etti. B Medya Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kadir Büyük, rock grubu üyelerine ve konsere katılanlara teşekkür etti, kentin sosyal hayatına katkıda bulunmak için bu tür organizasyonların süreceğini açıkladı. 

RİZE’de rock grubu Mavi Gri üyelerinin verdiği konser ilgi gördü.

 

  İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde,‘Ben sende yandım’ isimli şarkısı ile çıkış yakalayan rock grubu Mavi Gri üyeleri müzik severlerle buluştu. Üniversite öğrencileri ile vatandaşların ilgi gösterdiği konserde, grup sevilen şarkılarını seslendirdi. Solist Akif Alkan’ın şarkılarına katılımcılarda hep bir ağızdan eşlik etti. B Medya Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kadir Büyük, rock grubu üyelerine ve konsere katılanlara teşekkür etti, kentin sosyal hayatına katkıda bulunmak için bu tür organizasyonların süreceğini açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi