RİZE'DE SADECE O İLÇEDE VAR

Rize 28.10.2020 - 09:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1949+ kez okundu.
 

RİZE'DE SADECE O İLÇEDE VAR

Rize ilçelerinde tek olan ve İkizdere Belediyesinin kontrolünde faaliyetini sürdüren Köpek Barınağında bulunan köpekler sağlık taramasından geçirildi     Barınaktaki köpeklerde İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından ekdoparazitlerden kaynaklı uyuz tespit edildi. Bakım konusunda bir açıklama yapan İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ’Bazı köpeklerde şiddetli kaşıntı bazılarında öksürük ve tüylerde aşırı düzensizlik olduğundan, ayrıca yine hayvanların gelişimlerine destek olmak amacı ile iç ve dış parazit iğnesi uyguladık. Barınak bakıcısına da özellikle köpeklerin bakım, beslenme ve hastalıkları hakkında bilgi verip özellikle yavruların karşılaştığı bazı zorluklar ile nasıl mücadele edeceği hakkında bazı açıklamalarda bulunduk’dediler.

Rize ilçelerinde tek olan ve İkizdere Belediyesinin kontrolünde faaliyetini sürdüren Köpek Barınağında bulunan köpekler sağlık taramasından geçirildi

   
Barınaktaki köpeklerde İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından ekdoparazitlerden kaynaklı uyuz tespit edildi. Bakım konusunda bir açıklama yapan İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ’Bazı köpeklerde şiddetli kaşıntı bazılarında öksürük ve tüylerde aşırı düzensizlik olduğundan, ayrıca yine hayvanların gelişimlerine destek olmak amacı ile iç ve dış parazit iğnesi uyguladık. Barınak bakıcısına da özellikle köpeklerin bakım, beslenme ve hastalıkları hakkında bilgi verip özellikle yavruların karşılaştığı bazı zorluklar ile nasıl mücadele edeceği hakkında bazı açıklamalarda bulunduk’dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi