Rize’de Sagopa Kajmer konserine ilgi

Kültür 31.03.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2223+ kez okundu.
 

Rize’de Sagopa Kajmer konserine ilgi

RİZE’de rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer’in verdiği konser ilgi gördü. Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konserde, Türk rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer, müzik severlerle buluştu.   Üniversite öğrencileri ile vatandaşların ilgi gösterdiği konserde, sanatçı şarkılarını seslendirdi. Kajmer’in şarkılarına katılımcılarda hep bir ağızdan eşlik etti. B Medya Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kadir Büyük, rap sanatçı Kajmer’e ve konsere katılanlara teşekkür etti.

RİZE’de rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer’in verdiği konser ilgi gördü. Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konserde, Türk rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer, müzik severlerle buluştu.

 

Üniversite öğrencileri ile vatandaşların ilgi gösterdiği konserde, sanatçı şarkılarını seslendirdi. Kajmer’in şarkılarına katılımcılarda hep bir ağızdan eşlik etti. B Medya Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kadir Büyük, rap sanatçı Kajmer’e ve konsere katılanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi