RİZE'DE ŞEHİT OKTAY TÜRÜT SOKAK’TA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI…

Rize 30.09.2020 - 10:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2649+ kez okundu.
 

RİZE'DE ŞEHİT OKTAY TÜRÜT SOKAK’TA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI…

Şehrimizde ömrünü tamamlamış cadde ve sokaklara yönelik alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Gülbahar Mahallesi Şehit Oktay Türüt Sokakta Rize Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürütmüş olduğu çalışma kapsamında, eskiyen asfalt ekipler tarafından söküldü ve sokağın yağmursuyu mazgalları yeniden elden geçirilerek yol tesviyesinin ardından perdahlı beton çalışması tamamlandı. Son olarak yaya kaldırım çalışması yapılarak Şehit Oktay Türüt Sokak eskisinden daha modern bir görünüme kavuşturulmuş oldu. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla Şehit Oktay Türüt sokak yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.  Trafiğe açılan sokakta yaşayan mahalle sakinleri ve esnaflar sokağın yeni halini çok beğendiklerini ifade ederek Rize Belediyesine teşekkür ettiler.

Şehrimizde ömrünü tamamlamış cadde ve sokaklara yönelik alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Gülbahar Mahallesi Şehit Oktay Türüt Sokakta Rize Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı.


Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürütmüş olduğu çalışma kapsamında, eskiyen asfalt ekipler tarafından söküldü ve sokağın yağmursuyu mazgalları yeniden elden geçirilerek yol tesviyesinin ardından perdahlı beton çalışması tamamlandı.


Son olarak yaya kaldırım çalışması yapılarak Şehit Oktay Türüt Sokak eskisinden daha modern bir görünüme kavuşturulmuş oldu. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla Şehit Oktay Türüt sokak yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı. 


Trafiğe açılan sokakta yaşayan mahalle sakinleri ve esnaflar sokağın yeni halini çok beğendiklerini ifade ederek Rize Belediyesine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi