RİZE'DE SEHİTLERİMİZİN RUHUNA MEVLİT DUZENLENDİ

Rize 15.07.2022 - 16:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3035+ kez okundu.
 

RİZE'DE SEHİTLERİMİZİN RUHUNA MEVLİT DUZENLENDİ

Kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişi sayesinde bertaraf edilen hain darbe girişiminin  altıncı yıl dönümü vesilesiyle Rize Merkez Sahil camiinde Şehitlerimizin ruhuna mahsusen düzenlenen Mevlut törenine  Rize Valisi Kemal ÇEBER,   Emniyet müdürü, il jandarma komutanı ve  vatandaşlar ile kamu kurum kuruluş amirleri katıldı..   Bir kez daha milli birlik ve beraberlik ve güçlü Türkiye vurgusuyla şehitlerimize rahmetler okunarak yapılan dua da istiklal savaşı duplupinar Çanakkale savaşlarında ki şehitlerimize de dualar edildi.          Anma etkinliklerine. Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet  Meydanında Saat: 20:00 devam edilecek
Kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişi sayesinde bertaraf edilen hain darbe girişiminin  altıncı yıl dönümü vesilesiyle Rize Merkez Sahil camiinde Şehitlerimizin ruhuna mahsusen düzenlenen Mevlut törenine  Rize Valisi Kemal ÇEBER,   Emniyet müdürü, il jandarma komutanı ve  vatandaşlar ile kamu kurum kuruluş amirleri katıldı..
 

Bir kez daha milli birlik ve beraberlik ve güçlü Türkiye vurgusuyla şehitlerimize rahmetler okunarak yapılan dua da istiklal savaşı duplupinar Çanakkale savaşlarında ki şehitlerimize de dualar edildi. 
       

Anma etkinliklerine. Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet  Meydanında Saat: 20:00 devam edilecek
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi