RİZE'DE ŞEHİTLİK ANITI YAPIMINDA SONA YAKLAŞILDI

Rize 10.02.2021 - 11:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3648+ kez okundu.
 

RİZE'DE ŞEHİTLİK ANITI YAPIMINDA SONA YAKLAŞILDI

Pazar Şehitlik Anıtı Yapımında Sona Yaklaşıldı   Birinci Dünya Savaşı’nda bölgede mücadele ederek şahadete yürüyen isimsiz kahramanlarımızın kabirleri için Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyü'nde yapımı devam eden “Şehitlik Anıtı ve Çevre Düzenlemesi” İnşaatında sona yaklaşıldı Rize İl Özel İdaresi tarafından İl genelinde bulunan şehitliklerin onarım çalışmaları, 29886 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Şehitlik Yönetmeliği'ne uygun olarak, İdaremizce hazırlanan projeler doğrultusunda devam ediyor. Bu kapsamda, 1. Dünya Savaşı’nda bölgede mücadele ederek şahadete yürüyen isimsiz kahramanlarımızın kabirleri için Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyü'nde yapımı devam eden “Şehitlik Anıtı ve Çevre Düzenlemesi” İnşaatında sona yaklaşıldı Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi. “2 Haziran 2020 tarihinde ihalesi yapılan iş kapsamında, 1 adet şehitlik anıtı, 2 adet kitabe, 32 adet şehit mozolesi, çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmaktadır.”

Pazar Şehitlik Anıtı Yapımında Sona Yaklaşıldı
 

Birinci Dünya Savaşı’nda bölgede mücadele ederek şahadete yürüyen isimsiz kahramanlarımızın kabirleri için Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyü'nde yapımı devam eden “Şehitlik Anıtı ve Çevre Düzenlemesi” İnşaatında sona yaklaşıldı


Rize İl Özel İdaresi tarafından İl genelinde bulunan şehitliklerin onarım çalışmaları, 29886 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Şehitlik Yönetmeliği'ne uygun olarak, İdaremizce hazırlanan projeler doğrultusunda devam ediyor.

Bu kapsamda, 1. Dünya Savaşı’nda bölgede mücadele ederek şahadete yürüyen isimsiz kahramanlarımızın kabirleri için Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyü'nde yapımı devam eden “Şehitlik Anıtı ve Çevre Düzenlemesi” İnşaatında sona yaklaşıldı

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi. “2 Haziran 2020 tarihinde ihalesi yapılan iş kapsamında, 1 adet şehitlik anıtı, 2 adet kitabe, 32 adet şehit mozolesi, çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmaktadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi