RİZE'DE SEL ANINDA YAŞANAN KORKUNÇ GÖRNTÜLER. VİDEO

Rize 22.07.2021 - 15:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3189+ kez okundu.
 

RİZE'DE SEL ANINDA YAŞANAN KORKUNÇ GÖRNTÜLER. VİDEO

Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde ise şiddetli yağmur ufak çaplı heyelanlara neden olurken Tunca Belediyesine ait Dereağzı Sosyal Tesislerini su bastı.   Tunca belediyesi Özel kalemi Hamit Emrah Gü,Yaşanan vahim durumu cep telefonuyla kayıt ederek şöyle seslendi. Ardeşen tunca beldesi Dereağzı tesislerimizin 80’i zarar görmüş durumda Tunca’daki tüm menfezler kapalı yağmur devam ediyor dere çok büyük çok zor durumdayız zararımız çok büyük can kaybı şu anda yok vatandaşlarımızı güvenli yerlere alıyoruz.” Kaççkar53

Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde ise şiddetli yağmur ufak çaplı heyelanlara neden olurken Tunca Belediyesine ait Dereağzı Sosyal Tesislerini su bastı.
 

Tunca belediyesi Özel kalemi Hamit Emrah Gü,Yaşanan vahim durumu cep telefonuyla kayıt ederek şöyle seslendi. Ardeşen tunca beldesi Dereağzı tesislerimizin 80’i zarar görmüş durumda Tunca’daki tüm menfezler kapalı yağmur devam ediyor dere çok büyük çok zor durumdayız zararımız çok büyük can kaybı şu anda yok vatandaşlarımızı güvenli yerlere alıyoruz.”

Kaççkar53

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi