RİZE'DE SELDE HASAR GÖREN ÇAY FABRİKALARINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Rize 16.07.2021 - 09:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1848+ kez okundu.
 

RİZE'DE SELDE HASAR GÖREN ÇAY FABRİKALARINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Çaykur’un selden etkilenen 2 fabrikasında yoğun çalışma başlatıldı   Rize’de 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlarda Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) ait 2 yaş çay fabrikası da etkilendi. Fabrikalarda yoğun bir temizlik çalışması başlatıldı.   Çaykur’a ait Büyükköy ve Ambarlık Çay Fabrikaları yaşanan sel afetinden etkilendi. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ekibi geceden itibaren fabrikalardaki durumu yerinde takip ederek, tedbirler alınmasını sağladı. Fabrikalarda selin sürüklediği rüsubatın temizlenmesi için iş makineleri ile çalışma başlatıldı. Yapılacak çalışma ile fabrikaların birkaç güne yeniden devreye alınarak yaş çay işleyeceği açıklandı.   Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, kentte yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi, kayıpların bir an önce bulunmasını temenni etti. Alim, devletin tüm kurumları ile yaraları sarmak için seferber olduğunu kaydederek, selden etkilenen fabrikaların da en kısa sürede devreye alınacağını duyurdu.   Alim, “Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun. Rabbim bu ve benzeri afetlerden ülkemizi, milletimizi korusun” dedi.

Çaykur’un selden etkilenen 2 fabrikasında yoğun çalışma başlatıldı

 
Rize’de 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlarda Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) ait 2 yaş çay fabrikası da etkilendi. Fabrikalarda yoğun bir temizlik çalışması başlatıldı.
 
Çaykur’a ait Büyükköy ve Ambarlık Çay Fabrikaları yaşanan sel afetinden etkilendi. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ekibi geceden itibaren fabrikalardaki durumu yerinde takip ederek, tedbirler alınmasını sağladı. Fabrikalarda selin sürüklediği rüsubatın temizlenmesi için iş makineleri ile çalışma başlatıldı. Yapılacak çalışma ile fabrikaların birkaç güne yeniden devreye alınarak yaş çay işleyeceği açıklandı.
 
Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, kentte yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi, kayıpların bir an önce bulunmasını temenni etti. Alim, devletin tüm kurumları ile yaraları sarmak için seferber olduğunu kaydederek, selden etkilenen fabrikaların da en kısa sürede devreye alınacağını duyurdu.
 

Alim, “Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun. Rabbim bu ve benzeri afetlerden ülkemizi, milletimizi korusun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi