RİZE'DE SERİNLEMEK İÇİN DEREYE GİRDİ HAYATINI KAYBETTİ.

Rize 12.06.2022 - 22:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3011+ kez okundu.
 

RİZE'DE SERİNLEMEK İÇİN DEREYE GİRDİ HAYATINI KAYBETTİ.

Rize'de dereye giren kişi boğuldu. Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına  Deresi'de serinlemek isteyen  Hasan Gökmen Dedecan arkadaşı ile birlikte dereye  atladı.  Fırtına deresinde akıntıya kapılan Dedecan, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Arkadaşı ise  güçlükle kıyıya çıkabildi. Derede yaklaşık bir kilometre sürüklenen genci  dereden  Türkiye Rafting Milli Takım  hocalarından  Aydın Aksoy tarafından dereden çıkarldı. Rize  RTEÜ  Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Dedecan, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Rize'de dereye giren kişi boğuldu.


Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına  Deresi'de serinlemek isteyen  Hasan Gökmen Dedecan arkadaşı ile birlikte dereye  atladı. 


Fırtına deresinde akıntıya kapılan Dedecan, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Arkadaşı ise  güçlükle kıyıya çıkabildi.


Derede yaklaşık bir kilometre sürüklenen genci  dereden  Türkiye Rafting Milli Takım  hocalarından  Aydın Aksoy tarafından dereden çıkarldı.


Rize  RTEÜ  Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Dedecan, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi