RİZE'DE ŞİİR DİNLETİSİ İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ

18.05.2022 - 10:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2563+ kez okundu.
 

RİZE'DE ŞİİR DİNLETİSİ İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ

DENİZCİLERDEN YİNE MUHTEŞEM PROGRAM… ÇAYELİ DENİZCİLİK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN ŞİİR DİNLETİSİ İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  tarafından “Deniz, Aşk ve Vatan” temalı Denizden Esintiler  -4-  isimli şiir dinletisi  Çayeli Öğretmenevi ASO’da gerçekleştirildi. 17 Mayıs  Salı günü   saat 13.30 da düzenlenen ve yoğun katılımın  olduğu programa  Çayeli Kaymakamı  Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Yılmaz Geçit, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan,  , İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Ömer Tarık Kökdal, Çayeli Milli  Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İshak Karahan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Arıcı’nın   yanı sıra, daire amirleri, öğretmen, öğrenci   ve davetli katıldı.   Dinletide; Sezai Karakoç, Ümit Yaşar Oğuzcan, Cemal Safi, Arif Nihat Asya, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nurullah Genç, Can Yücel ve Cahit Sıtkı Tarancı gibi birçok ünlü şairin şiiri ve halk türkülerimiz öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Yaklaşık bir saat süren program büyük beğeni topladı. Müzik öğretmenleri Oğuzhan Bektaşoğlu’nun bağlamasıyla, İlker Başaran’ın klavyesiyle, Eğitim Fakültesi öğrencilerinden Zehra Ece, Semanur Şahin’in neyiyle katkı sunduğu dinleti  Çay TV Program yapımcısı Birsen Ertan’ın seslendirdiği şiirle sona erdi.

DENİZCİLERDEN YİNE MUHTEŞEM PROGRAM…

ÇAYELİ DENİZCİLİK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN ŞİİR DİNLETİSİ İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ


Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  tarafından “Deniz, Aşk ve Vatan” temalı Denizden Esintiler  -4-  isimli şiir dinletisi  Çayeli Öğretmenevi ASO’da gerçekleştirildi.


17 Mayıs  Salı günü   saat 13.30 da düzenlenen ve yoğun katılımın  olduğu programa  Çayeli Kaymakamı  Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Yılmaz Geçit, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan,  , İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Ömer Tarık Kökdal, Çayeli Milli  Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İshak Karahan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Arıcı’nın   yanı sıra, daire amirleri, öğretmen, öğrenci   ve davetli katıldı.

 

Dinletide; Sezai Karakoç, Ümit Yaşar Oğuzcan, Cemal Safi, Arif Nihat Asya, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nurullah Genç, Can Yücel ve Cahit Sıtkı Tarancı gibi birçok ünlü şairin şiiri ve halk türkülerimiz öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Yaklaşık bir saat süren program büyük beğeni topladı. Müzik öğretmenleri Oğuzhan Bektaşoğlu’nun bağlamasıyla, İlker Başaran’ın klavyesiyle, Eğitim Fakültesi öğrencilerinden Zehra Ece, Semanur Şahin’in neyiyle katkı sunduğu dinleti  Çay TV Program yapımcısı Birsen Ertan’ın seslendirdiği şiirle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi