RİZE'DE SİYASET YAPMAYACAĞIMIZ ANLAMINA GELMİYOR

Siyaset 08.09.2021 - 13:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2657+ kez okundu.
 

RİZE'DE SİYASET YAPMAYACAĞIMIZ ANLAMINA GELMİYOR

Büyük Birlik Partisi Rize  Merkez  İlçe Başkanı Abdülkadir USTA parti il binasında Rize basınıyla kahvaltılı toplantıda  bir araya geldi.   Başkan USTA yaptığı açıklamalarda,il Başkanımız Sayın Ensar ÖZÇELİ̇K ve kendisinin kurucu il ve ilçe başkanı olduklarını, başkanlığın bizlere tebliğ edildikten sonra kurucular kurulu olarak, ilçelerde teşkilatlanmaya gittiklerini ifade etti Çayeli ve Fındıklı teşkilatlarını kurduklarını bu konuda aceleci olmayacaklarının halkın sevdiği toplumda kabul gören partililerinin diğer ilçelere atayacaklarını belirtti.Başkan USTA ,biz parti olarak Cumhur ittifakının içinde olduklarını fakat bu ittifak dan dolayı, Rize’de siyaset etmeyeceğimiz anlamı taşımıyor ,bizler Büyük Birlik partisini Rize’de daha da ileriye taşıyacaklarını belirten. USTA Şu an itibariyle 325 üyeye ulaştıklarını, devam eden üyeliklerden sonra bu rakamın 430 ları geçeceğini belirtti. Başkan hafta içinde İlimiz genelinde ki gündemdeki konular hakkında daha geniş açıklamalarda bulunacaklarını belirtti

Büyük Birlik Partisi Rize  Merkez  İlçe Başkanı Abdülkadir USTA parti il binasında Rize basınıyla kahvaltılı toplantıda  bir araya geldi.

 

Başkan USTA yaptığı açıklamalarda,il Başkanımız Sayın Ensar ÖZÇELİ̇K ve kendisinin kurucu il ve ilçe başkanı olduklarını, başkanlığın bizlere tebliğ edildikten sonra kurucular kurulu olarak, ilçelerde teşkilatlanmaya gittiklerini ifade etti Çayeli ve Fındıklı teşkilatlarını kurduklarını bu konuda aceleci olmayacaklarının halkın sevdiği toplumda kabul gören partililerinin diğer ilçelere atayacaklarını belirtti.Başkan USTA ,biz parti olarak Cumhur ittifakının içinde olduklarını fakat bu ittifak dan dolayı, Rize’de siyaset etmeyeceğimiz anlamı taşımıyor ,bizler Büyük Birlik partisini Rize’de daha da ileriye taşıyacaklarını belirten. USTA Şu an itibariyle 325 üyeye ulaştıklarını, devam eden üyeliklerden sonra bu rakamın 430 ları geçeceğini belirtti.


Başkan hafta içinde İlimiz genelinde ki gündemdeki konular hakkında daha geniş açıklamalarda bulunacaklarını belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi