RİZE'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA SOĞAN PATATES DAĞITILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ.

Siyaset 23.04.2021 - 19:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2779+ kez okundu.
 

RİZE'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA SOĞAN PATATES DAĞITILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ.

Pandemi dolayısıyla sokağa çıkma yasağının uygulandığı yurdumuzda Rize’de yaşanan Patates dağıtımına Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir tepki gösterdi.       Merkez Yeniköy mahallesinin Meleng mevkiinde saat 16.00 da hem de sokağa çıkma yasağı olduğu günde Patates dağıtımına Rize Doğru Parti İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Başkan Eyüp Demir açıklamasında şunları söyledi ’bugün 23 Nisan Çocukların Bayramı. Büyük Meclisin açıldığı gün. Bu Bayramı Pandemi dolayısıyla yasaklamak zaten yanlıştı. Açık havada kutlanacak Bayramın yasaklanması ile Cuma Namazına izin verilmesi aynı kefeye koyulmamalı. Cuma Namazı kapalı yerde kılındı bayram açık alanda kutlanacaktı. Bayram yasaklandı Cuma serbest bırakıldı. Ayrıca bugün gördüğüm bu olay daha da vahimdi. Mademki sokağa çıkma yasağı var, patates soğan dağıtan devletin görevlileri bugün niye dağıtım yaptı. Mahallede Muhtarın okuduğu listeyle ismi anons edilenler koşarak arabadan soğan patates aldı. Kalabalık yığılma yaşandı. Bu ne perhiz ne lahana turşusu 23 Nisan günü yüzyıla yakın kutlanan Çocuk Bayramı yasak patates soğan dağıtımı anonslarla serbest pes doğrusu. Sokağa çıkma yasağı olmayan bir başka gün dağıtım yapılabilirdi’dedi.  

Pandemi dolayısıyla sokağa çıkma yasağının uygulandığı yurdumuzda Rize’de yaşanan Patates dağıtımına Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir tepki gösterdi.

     
Merkez Yeniköy mahallesinin Meleng mevkiinde saat 16.00 da hem de sokağa çıkma yasağı olduğu günde Patates dağıtımına Rize Doğru Parti İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Başkan Eyüp Demir açıklamasında şunları söyledi ’bugün 23 Nisan Çocukların Bayramı. Büyük Meclisin açıldığı gün. Bu Bayramı Pandemi dolayısıyla yasaklamak zaten yanlıştı. Açık havada kutlanacak Bayramın yasaklanması ile Cuma Namazına izin verilmesi aynı kefeye koyulmamalı. Cuma Namazı kapalı yerde kılındı bayram açık alanda kutlanacaktı. Bayram yasaklandı Cuma serbest bırakıldı. Ayrıca bugün gördüğüm bu olay daha da vahimdi. Mademki sokağa çıkma yasağı var, patates soğan dağıtan devletin görevlileri bugün niye dağıtım yaptı. Mahallede Muhtarın okuduğu listeyle ismi anons edilenler koşarak arabadan soğan patates aldı. Kalabalık yığılma yaşandı. Bu ne perhiz ne lahana turşusu 23 Nisan günü yüzyıla yakın kutlanan Çocuk Bayramı yasak patates soğan dağıtımı anonslarla serbest pes doğrusu. Sokağa çıkma yasağı olmayan bir başka gün dağıtım yapılabilirdi’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi