RİZE'DE SOKAĞA İNDİLER

Siyaset 12.06.2022 - 00:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1746+ kez okundu.
 

RİZE'DE SOKAĞA İNDİLER

RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI AK VE RİZE BELEDİYE BAŞKANI METİN ESNAFI ZİYARETİ ETTİ AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Piriçelebi mahallesindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi. Sahadaki faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte esnafın sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinleyerek, ortak bir akılla çözüm üretmek için Piriçelebi Mahallesindeki esnaflarla bir araya geldi. Önce vatandaşlarımıza daha sonrasında Rize’ye daha iyi hizmet verebilmek için esnaf ile sürekli istişarelerini sürdürdüklerini belirten Başkan Ak, “Bizler vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu yola çıktığımızda verdiğimiz sözleri unutmadan hepsini tek tek hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Dün nasıl Cumhurbaşkanımız ile birlikte  “Aşkınan Çalışan Yorulmaz” diyorsak bugünden “Gönülden yaparsan, Gönüller Kazanırsın” diyoruz. Bu irade ve hedef ile ilimize birçok mega projelerin altına imzamızı attık. Başlayan yaz mevsimiyle birlikte ise bu projelerin büyük etkisini esnafımız görecektir. Unutmayalım bizim geçmişte izimiz, geleceğe de sözümüz var” dedi. Rize Belediyesi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Metin, “Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Bulduğumuz her fırsatta esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onlardan taleplerini dinliyoruz. Belirtilen taleplere uygun çözümler üreterek vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer taraftan ilimizi kalkındırma ve sosyalleştirmek için devasa projelere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bu projelerin ilimiz için ne kadar önemli ve kritik projeler olduğunu hep birlikte görüyoruz, vatandaşlarımız ve esnafımız üzerindeki etkisini de ilerleyen zamanlarda göreceğiz.”  dedi. Yapılan ziyaretlerde Başkan Ak ve Belediye Başkanı Metin’e İlçe Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyesi eşlik etti.  

RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI AK VE RİZE BELEDİYE BAŞKANI METİN ESNAFI ZİYARETİ ETTİ


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Piriçelebi mahallesindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.


Sahadaki faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte esnafın sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinleyerek, ortak bir akılla çözüm üretmek için Piriçelebi Mahallesindeki esnaflarla bir araya geldi. Önce vatandaşlarımıza daha sonrasında Rize’ye daha iyi hizmet verebilmek için esnaf ile sürekli istişarelerini sürdürdüklerini belirten Başkan Ak, “Bizler vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu yola çıktığımızda verdiğimiz sözleri unutmadan hepsini tek tek hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Dün nasıl Cumhurbaşkanımız ile birlikte  “Aşkınan Çalışan Yorulmaz” diyorsak bugünden “Gönülden yaparsan, Gönüller Kazanırsın” diyoruz. Bu irade ve hedef ile ilimize birçok mega projelerin altına imzamızı attık. Başlayan yaz mevsimiyle birlikte ise bu projelerin büyük etkisini esnafımız görecektir. Unutmayalım bizim geçmişte izimiz, geleceğe de sözümüz var” dedi.


Rize Belediyesi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Metin, “Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Bulduğumuz her fırsatta esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onlardan taleplerini dinliyoruz. Belirtilen taleplere uygun çözümler üreterek vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer taraftan ilimizi kalkındırma ve sosyalleştirmek için devasa projelere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bu projelerin ilimiz için ne kadar önemli ve kritik projeler olduğunu hep birlikte görüyoruz, vatandaşlarımız ve esnafımız üzerindeki etkisini de ilerleyen zamanlarda göreceğiz.”  dedi.


Yapılan ziyaretlerde Başkan Ak ve Belediye Başkanı Metin’e İlçe Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyesi eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi