RİZE'DE SOSYAL DENGE SEVİNCİ.

Rize 21.12.2021 - 19:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2417+ kez okundu.
 

RİZE'DE SOSYAL DENGE SEVİNCİ.

Rize'de Yerel Yönetim Emekçilerinin Bayramı Bem-Bir-Sen ile Rize İl Özel İdaresi Arasında SDS İmzalandı   Yerel Yönetim Hizmet Kolu'nun Yetkili Sendikası Bem-Bir-Sen ile Rize İl Özel İdaresi arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.   Rize Valisi Kemal Çeber ile Bem-Bir-Sen Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak tarafından imzalanan sözleşme ile Rize İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan Memurların haklarında önemli kazanımlar elde edildi.   Düzenlenen imza törenine Rize İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, Bem-Bir-Sen Rize Kadın Komisyonu Başkanı Derya Koçak ve Bem-Bir-Sen Rize İl Başkan Yardımcısı Serkan Kara katıldı.   Özel İdare bünyesinde çalışan memurların haklarında yapılan geliştirmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çeber, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen sendika yöneticilerine teşekkürlerini iletti.   Bem-Bir-Sen Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak ise Vali Çeber'e teşekkürlerini ileterek, "2022 ve 2023 yılını kapsayan bu sözleşmemizin, inşallah çalışan arkadaşlarımızın refah payının yükselmesine sebep olacaktır. Katkılarından dolayı Sayın Valimize, Genel Sekreterimize, Genel Sekreter Yardımcımıza teşekkür ederim. Rize genelinde 17 belediyemiz ile iki birliğimizde çalışan memurlarımızın sözleşmelerini imzalamaya devam ediyoruz. Büyük çoğunluğunu imzaladığımız ve imza aşamasında olan kurumlarımızı da tamamlamaya çalışıyoruz. Belediye başkanlarımız, personellerin refah paylarının yükselmesi için bütçelerini zorlayarak fedakarlık yapıyorlar. Memurlarımızın teşekkürü de yaptıkları hizmetler ile olacaktır. Her bir değerli başkanlarımıza sendikamız ve çalışan tüm memurlarımız adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Rize'de Yerel Yönetim Emekçilerinin Bayramı


Bem-Bir-Sen ile Rize İl Özel İdaresi Arasında SDS İmzalandı
 

Yerel Yönetim Hizmet Kolu'nun Yetkili Sendikası Bem-Bir-Sen ile Rize İl Özel İdaresi arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

 
Rize Valisi Kemal Çeber ile Bem-Bir-Sen Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak tarafından imzalanan sözleşme ile Rize İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan Memurların haklarında önemli kazanımlar elde edildi.
 

Düzenlenen imza törenine Rize İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, Bem-Bir-Sen Rize Kadın Komisyonu Başkanı Derya Koçak ve Bem-Bir-Sen Rize İl Başkan Yardımcısı Serkan Kara katıldı.

 
Özel İdare bünyesinde çalışan memurların haklarında yapılan geliştirmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çeber, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen sendika yöneticilerine teşekkürlerini iletti.
 


Bem-Bir-Sen Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak ise Vali Çeber'e teşekkürlerini ileterek, "2022 ve 2023 yılını kapsayan bu sözleşmemizin, inşallah çalışan arkadaşlarımızın refah payının yükselmesine sebep olacaktır. Katkılarından dolayı Sayın Valimize, Genel Sekreterimize, Genel Sekreter Yardımcımıza teşekkür ederim. Rize genelinde 17 belediyemiz ile iki birliğimizde çalışan memurlarımızın sözleşmelerini imzalamaya devam ediyoruz. Büyük çoğunluğunu imzaladığımız ve imza aşamasında olan kurumlarımızı da tamamlamaya çalışıyoruz. Belediye başkanlarımız, personellerin refah paylarının yükselmesi için bütçelerini zorlayarak fedakarlık yapıyorlar. Memurlarımızın teşekkürü de yaptıkları hizmetler ile olacaktır. Her bir değerli başkanlarımıza sendikamız ve çalışan tüm memurlarımız adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi