RİZE''DE ŞÜHEDAYI UNUTMAYAN KÖY'DE ÖRNEK ÇALIŞMA

Rize 24.08.2022 - 20:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2922+ kez okundu.
 

RİZE''DE ŞÜHEDAYI UNUTMAYAN KÖY'DE ÖRNEK ÇALIŞMA

Rize'de ŞÜHEDAYA VEFA kapsamında Ağaç dikimi yapıldı Rize'nin Yolbaşı Köyü'ünde   “ŞÜHEDAYA VEFA” kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı Yolbaşı Köyünde Şehitlerimizin anısına  gerçekleştirilen Ağaç Dikim Etkinliği renkli görüntülere sahne oldu Kalkandere  Kaymakamı Kemal Sefa GÖKMENOĞLU’nun başlattığı projenin Yolbaşı ayağında ; Orman Genel Müdürlüğünün katkıları  ile dağıtımı yapılan fidanların dikim etkinliğini bugün gerçekleştirildi. Köy Muhtarı Muammer UZUN'un önderliğinde gerçekleştirilen etkinliğe  Ak Parti Rize il Genel Meclis üyesi Hasan İBAR, İlçe Jandarma Komutanı Erdi ARAS, Kalkandere İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Özkan ÖZTÜRK ve mesai arkadaşları, Yolbaşı Ortaokulu  Müdürü milli Futbol Hakemi Muhammet Ali METOĞLU , okul idarecileri ve vatandaşlar katıldı.

Rize'de ŞÜHEDAYA VEFA kapsamında Ağaç dikimi yapıldı


Rize'nin Yolbaşı Köyü'ünde   “ŞÜHEDAYA VEFA” kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı


Yolbaşı Köyünde Şehitlerimizin anısına  gerçekleştirilen Ağaç Dikim Etkinliği renkli görüntülere sahne oldu


Kalkandere  Kaymakamı Kemal Sefa GÖKMENOĞLU’nun başlattığı projenin Yolbaşı ayağında ; Orman Genel Müdürlüğünün katkıları  ile dağıtımı yapılan fidanların dikim etkinliğini bugün gerçekleştirildi.


Köy Muhtarı Muammer UZUN'un önderliğinde gerçekleştirilen etkinliğe  Ak Parti Rize il Genel Meclis üyesi Hasan İBAR, İlçe Jandarma Komutanı Erdi ARAS, Kalkandere İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Özkan ÖZTÜRK ve mesai arkadaşları, Yolbaşı Ortaokulu  Müdürü milli Futbol Hakemi Muhammet Ali METOĞLU , okul idarecileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi