RİZE'DE SÜREKLİ KERMES ALANI

Eğitim 25.01.2021 - 21:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3173+ kez okundu.
 

RİZE'DE SÜREKLİ KERMES ALANI

Halk Eğitim Müdürlüğü kurslarında üretilen çeşitli ürünler Belediyeden kiralanan bir yerde satışa hazır duruma getirildi. Kermes Alanı diye isimlendirilen satış yerini Kaymakam Cafer Kaymakçı hizmete açtı.      İKİZDERE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan protokolle Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen Cumhuriyet Caddesi üzerinde eski Belediye hizmet binasının altındaki bir dükkân Halk Eğitim Merkezi sürekli kermes alanı olarak düzenlendi. Kermes yerini Kaymakam Cafer Kaymakçı hizmete açtı. Açılışta bir konuşma yapan Cafer Kaymakçı “Halk Eğitim Merkezinin açtığı kurslarda el emeği göz nuru olan ürünlerin burada sergilenecek ve gelir getirecek olması çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde kadınlarımızın aile bütçesine katkıda bulunmaları, kendilerini geliştirmeleri ve birer el sanatı öğrenmelerini önemsiyoruz. Onlara her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ise “Bu kermes alanının düzenlenmesinde bize destek veren Sayın Kaymakamımıza, mekanı bize veren Sayın Belediye Başkanımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu kermes alanı Halk Eğitim faaliyetlerimizin görünen yüzü olacak. Kursiyerlerimizin ev ekonomisine ve kişisel gelişimlerine büyük katkı olacağını düşünüyorum. İkizdere’mizin burada ve dışarda olan önemli simalarına faaliyetlerimizi tanıtıyoruz. Onların ülkemizin her köşesine gönderecekleri hediyelerini biz üretmek istiyoruz. Sipariş üzerine de üretim yapıyoruz. İkizdere’mizin burada yaşayanıyla gurbetçisiyle bir bütün olarak gelişmesi gerektiğine inanıyoruz. Kermes alanımız haftanın her günü açık olacaktır ” dedi.       Kermes alanında kurslarda üretilen yöresel ürünler başta olmak üzere el ve makine ile hazırlanan malzemelerin satışı yapılacak.  

Halk Eğitim Müdürlüğü kurslarında üretilen çeşitli ürünler Belediyeden kiralanan bir yerde satışa hazır duruma getirildi. Kermes Alanı diye isimlendirilen satış yerini Kaymakam Cafer Kaymakçı hizmete açtı.

    
İKİZDERE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan protokolle Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen Cumhuriyet Caddesi üzerinde eski Belediye hizmet binasının altındaki bir dükkân Halk Eğitim Merkezi sürekli kermes alanı olarak düzenlendi. Kermes yerini Kaymakam Cafer Kaymakçı hizmete açtı. Açılışta bir konuşma yapan Cafer Kaymakçı “Halk Eğitim Merkezinin açtığı kurslarda el emeği göz nuru olan ürünlerin burada sergilenecek ve gelir getirecek olması çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde kadınlarımızın aile bütçesine katkıda bulunmaları, kendilerini geliştirmeleri ve birer el sanatı öğrenmelerini önemsiyoruz. Onlara her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ise “Bu kermes alanının düzenlenmesinde bize destek veren Sayın Kaymakamımıza, mekanı bize veren Sayın Belediye Başkanımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu kermes alanı Halk Eğitim faaliyetlerimizin görünen yüzü olacak. Kursiyerlerimizin ev ekonomisine ve kişisel gelişimlerine büyük katkı olacağını düşünüyorum. İkizdere’mizin burada ve dışarda olan önemli simalarına faaliyetlerimizi tanıtıyoruz. Onların ülkemizin her köşesine gönderecekleri hediyelerini biz üretmek istiyoruz. Sipariş üzerine de üretim yapıyoruz. İkizdere’mizin burada yaşayanıyla gurbetçisiyle bir bütün olarak gelişmesi gerektiğine inanıyoruz. Kermes alanımız haftanın her günü açık olacaktır ” dedi.

     
Kermes alanında kurslarda üretilen yöresel ürünler başta olmak üzere el ve makine ile hazırlanan malzemelerin satışı yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi