RİZE'DE TAKSİ DURAĞI İHALESİ.

Rize 28.10.2020 - 23:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3268+ kez okundu.
 

RİZE'DE TAKSİ DURAĞI İHALESİ.

Taksi Durağının bulunmadığı Rize'nin İkizdere İlçesinde   Belediye öncülüğünde durak kurulacak. Taksi Durağı ihalesi 18 Kasım 2020 günü yapılacak.      Geçen yıl başlanılan Taksi Durağı kurma çalışmasında ihale aşamasında bazı sıkıntılar yaşandığını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’Bu sefer olacak inşallah. Bir yıl önce ihalesine çıkıp çeşitli nedenler ile ihalesini iptal ettiğimiz İkizdere Taksi ihalesine encümenimizin kararı ile tekrar çıkıyoruz.18/ Kasım/ 2020 saat 10.00 da İkizdere Belediyemizde İkizdere taksi ihalesini yapacağız. İhale şartnamesi ilana çıktıktan sonra İkizdere Belediyesi Yazı İşlerinden temin edilebilir. Bu kez tamamlayacağımız Taksi Durağının İlçemize hayırlı olmasını dilerim ’dedi.     Taksi Durağının bulunmadığı ilçede bu görev dolmuş minibüsçüleri tarafından yerine getiriliyor. Taksi Durağının kurulması ilçede yeni bir işgücü ve istihdama sebep olacağı gibi 24 saat araç bulma imkanı da sağlayacak.

Taksi Durağının bulunmadığı Rize'nin İkizdere İlçesinde   Belediye öncülüğünde durak kurulacak. Taksi Durağı ihalesi 18 Kasım 2020 günü yapılacak.

    
Geçen yıl başlanılan Taksi Durağı kurma çalışmasında ihale aşamasında bazı sıkıntılar yaşandığını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’Bu sefer olacak inşallah. Bir yıl önce ihalesine çıkıp çeşitli nedenler ile ihalesini iptal ettiğimiz İkizdere Taksi ihalesine encümenimizin kararı ile tekrar çıkıyoruz.18/ Kasım/ 2020 saat 10.00 da İkizdere Belediyemizde İkizdere taksi ihalesini yapacağız. İhale şartnamesi ilana çıktıktan sonra İkizdere Belediyesi Yazı İşlerinden temin edilebilir. Bu kez tamamlayacağımız Taksi Durağının İlçemize hayırlı olmasını dilerim ’dedi.

   
Taksi Durağının bulunmadığı ilçede bu görev dolmuş minibüsçüleri tarafından yerine getiriliyor. Taksi Durağının kurulması ilçede yeni bir işgücü ve istihdama sebep olacağı gibi 24 saat araç bulma imkanı da sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi