RİZE'DE TAM 26 YILDIR BAŞKANLIK YAPIYOR

Siyaset 23.04.2022 - 17:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2674+ kez okundu.
 

RİZE'DE TAM 26 YILDIR BAŞKANLIK YAPIYOR

Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın memleketi ve Baba ocağı Rize'nin Güneysu İlçesinde Ana Muhalefet Partisi CHP'nin İlçe Başkanlığını MUSTAFA KANBUR tam 26 yıldır ve aralıksız olarak yaparak adeta Rekora koşuyor.        1994 yılından beri ERDOĞAN'ın ilçesi Güneysu'da 26 yıldır CHP'nin Başkanı olan MUSTAFA KANBUR'a bugüne kadar rakip çıkan da olmadı.      51 yaşındaki CHP'li MUSTAFA KANBUR aynı zamanda da Çay-Kur'un Ana Tamir Fabrikasında işçi olarak görev yapıyor.       Tüm olumsuz koşullara ve baskılara karşın ödün vermeden CHP'nin Rekortmen İlçe Başkanı Parti Camiasında da adeta el üstünde tutuluyor ve tüm ricaları da anında yerine getiriyor.         CHP'li Mustafa KANBUR'a en büyük desteği de 20 yıllık eşi MERYEM KANBUR'un verdiği de öğrenildi.        KANBUR yaptığı kısa açıklamasında da özetle şunları söyledi: 《Tüm Partililerden ve hemşerilerimden her zaman hoşgörü ve ilgi görüyorum. Bende onlara saygı ve sevgimi bugüne kadar hiç eksik etmedim.》

Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın memleketi ve Baba ocağı Rize'nin Güneysu İlçesinde Ana Muhalefet Partisi CHP'nin İlçe Başkanlığını MUSTAFA KANBUR tam 26 yıldır ve aralıksız olarak yaparak adeta Rekora koşuyor.

      
1994 yılından beri ERDOĞAN'ın ilçesi Güneysu'da 26 yıldır CHP'nin Başkanı olan MUSTAFA KANBUR'a bugüne kadar rakip çıkan da olmadı.

    
51 yaşındaki CHP'li MUSTAFA KANBUR aynı zamanda da Çay-Kur'un Ana Tamir Fabrikasında işçi olarak görev yapıyor.

     
Tüm olumsuz koşullara ve baskılara karşın ödün vermeden CHP'nin Rekortmen İlçe Başkanı Parti Camiasında da adeta el üstünde tutuluyor ve tüm ricaları da anında yerine getiriyor.

       
CHP'li Mustafa KANBUR'a en büyük desteği de 20 yıllık eşi MERYEM KANBUR'un verdiği de öğrenildi.

      
KANBUR yaptığı kısa açıklamasında da özetle şunları söyledi: 《Tüm Partililerden ve hemşerilerimden her zaman hoşgörü ve ilgi görüyorum. Bende onlara saygı ve sevgimi bugüne kadar hiç eksik etmedim.》

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi