RİZE'DE TARIM ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Rize 20.01.2021 - 16:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1994+ kez okundu.
 

RİZE'DE TARIM ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

İkizdere İlçe tarım Müdürlüğü çalışanları İlçe Müdürü Murat Kutluk başkanlığında toplanarak 2020 de yapılan ve yeni yılda yapılacak çalışmaları değerlendirdi.       İlçe Tarım Müdürlüğünde İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk başkanlığındaki toplantıya çalışanlar katıldı. Yapılan toplantıda 2021 yılında yapılacak aşılama, bakım, küpeleme, hayvancılık ve yatırım çalışmaları masaya yatırıldı. Kışın ilçeye uzak köylerde nüfus ve hayvan azaldığı için iş kapasitesinin çok azaldığı fakat bahar ile birlikte köylerde yaylalarda küçükbaş büyükbaş hayvanların sayılarında önemli artışlar olduğu biliniyor.      İlçeye hastalıklı hayvan konusunun da ele alındığı toplantıda yaz mevsiminde ilçeye giriş ve çıkışları sağlıklı ve daha etkili bir şekilde kontrol etmeliyiz’ denildi.

İkizdere İlçe tarım Müdürlüğü çalışanları İlçe Müdürü Murat Kutluk başkanlığında toplanarak 2020 de yapılan ve yeni yılda yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

     
İlçe Tarım Müdürlüğünde İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk başkanlığındaki toplantıya çalışanlar katıldı. Yapılan toplantıda 2021 yılında yapılacak aşılama, bakım, küpeleme, hayvancılık ve yatırım çalışmaları masaya yatırıldı. Kışın ilçeye uzak köylerde nüfus ve hayvan azaldığı için iş kapasitesinin çok azaldığı fakat bahar ile birlikte köylerde yaylalarda küçükbaş büyükbaş hayvanların sayılarında önemli artışlar olduğu biliniyor.

    
İlçeye hastalıklı hayvan konusunun da ele alındığı toplantıda yaz mevsiminde ilçeye giriş ve çıkışları sağlıklı ve daha etkili bir şekilde kontrol etmeliyiz’ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi