Rize'de Tasarım ve Beceri Atölyesinin açılışı

Eğitim 18.04.2019 - 18:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2496+ kez okundu.
 

Rize'de Tasarım ve Beceri Atölyesinin açılışı

 HAYAL ET, TASARLA, UYGULA, ÜRET ve KULLAN; Rize  Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulu bünyesinde 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda oluşturulan  Tasarım ve  Beceri Atölyesinin açılışı   İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK ve Şube Müdürü Bülent İÇBUDAK’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.      HAYAL ET, TASARLA, UYGULA, ÜRET ve KULLAN ilkeleri doğrultusunda; yaparak yaşayarak öğrenme anlayışıyla oluşturulan atölyede öğrenciler tasarım çalışmalarına başladı. Rize İl Milli Eğitim Müdürü   KOÇAK  atölyede yapılan çalışmaları inceleyerek bazı tasarımlarda öğrencilere eşlik etti.  KOÇAK Tasarım ve Beceri Atölyelerinin 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerine ulaşmada önemli bir adım olduğunu, atölyedeki sürdürülebilirliğin ve gelişimin önemli olduğunu belirterek Tasarım ve Beceri atölyesinin oluşumunda emeği geçen okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK açılıştan sonra yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı da gerçekleştirdi.  

 HAYAL ET, TASARLA, UYGULA, ÜRET ve KULLAN;


Rize  Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulu bünyesinde 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda oluşturulan  Tasarım ve  Beceri Atölyesinin açılışı   İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK ve Şube Müdürü Bülent İÇBUDAK’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

    
HAYAL ET, TASARLA, UYGULA, ÜRET ve KULLAN ilkeleri doğrultusunda; yaparak yaşayarak öğrenme anlayışıyla oluşturulan atölyede öğrenciler tasarım çalışmalarına başladı. Rize İl Milli Eğitim Müdürü   KOÇAK  atölyede yapılan çalışmaları inceleyerek bazı tasarımlarda öğrencilere eşlik etti.  KOÇAK Tasarım ve Beceri Atölyelerinin 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerine ulaşmada önemli bir adım olduğunu, atölyedeki sürdürülebilirliğin ve gelişimin önemli olduğunu belirterek Tasarım ve Beceri atölyesinin oluşumunda emeği geçen okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.


İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK açılıştan sonra yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı da gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi