RİZE'DE TELEFERİK KAZASIINDA HAYATINI KAYBETTİ.

Rize 26.07.2021 - 21:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1656+ kez okundu.
 

RİZE'DE TELEFERİK KAZASIINDA HAYATINI KAYBETTİ.

Rize’nin Muradiye beldesinde yaşanan teleferik kazasında İsmail Ünlü adlı vatandaş hayatını kaybetti. Kaza, saat 16.00 sularında Muradiye Beldesine bağlı Delihasanlar mahallesinde meydana geldi. İsmail Ünlü isimli vatandaş ilkel teleferiğin sırma telinin bileğine dolanması sonucu kolundan ve kafasından yaralanarak baygınlık geçirdi. Çevredekilerin  yaptığı  müdahale ile uyandırılan Ünlü daha sonra yeniden bayıldı. Baygın ve yaralı olarak yerde yatan Ünlü, olay yeriğne gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından RTEÜ  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ünlü’nün kesin ölüm sebebi  yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Rize’nin Muradiye beldesinde yaşanan teleferik kazasında İsmail Ünlü adlı vatandaş hayatını kaybetti. Kaza, saat 16.00 sularında Muradiye Beldesine bağlı Delihasanlar mahallesinde meydana geldi.


İsmail Ünlü isimli vatandaş ilkel teleferiğin sırma telinin bileğine dolanması sonucu kolundan ve kafasından yaralanarak baygınlık geçirdi.


Çevredekilerin  yaptığı  müdahale ile uyandırılan Ünlü daha sonra yeniden bayıldı.


Baygın ve yaralı olarak yerde yatan Ünlü, olay yeriğne gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından RTEÜ  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Ünlü, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Ünlü’nün kesin ölüm sebebi  yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi