RİZE'DE TOPLU SÖZLEŞME. ZAM ORANI YÜZDE 40/50

Rize 10.11.2020 - 21:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2398+ kez okundu.
 

RİZE'DE TOPLU SÖZLEŞME. ZAM ORANI YÜZDE 40/50

Rize İkizdere Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı.      Belediye Başkanı Hakan Karagöz yapılan toplu sözleşme hakkında yaptığı açıklamada’ personelimizin özlük haklarını iyileştirmek için sendikal hakları olan toplu sözleşmemizi yaptık. Hizmet-İş Sendikası ile imzaladığımız sözleşmede personelimizin sürdürülebilir bir geçim sağlaması, halkımızın daha iyi, kaliteli hizmet alması için günümüz şartlarını da göz önüne alarak gelirlerinde yaklaşık 45/50 bir iyileşme yaptık. İlçemize, İkizdere belediyesi personelimize ve Ailelerine hayırlı olsun’dedi.

Rize İkizdere Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı.

    
Belediye Başkanı Hakan Karagöz yapılan toplu sözleşme hakkında yaptığı açıklamada’ personelimizin özlük haklarını iyileştirmek için sendikal hakları olan toplu sözleşmemizi yaptık. Hizmet-İş Sendikası ile imzaladığımız sözleşmede personelimizin sürdürülebilir bir geçim sağlaması, halkımızın daha iyi, kaliteli hizmet alması için günümüz şartlarını da göz önüne alarak gelirlerinde yaklaşık 45/50 bir iyileşme yaptık. İlçemize, İkizdere belediyesi personelimize ve Ailelerine hayırlı olsun’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi