Rize'de Turizmin Paydaşları Bir Çatı Altında Topladı

30.04.2019 - 23:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2156+ kez okundu.
 

Rize'de Turizmin Paydaşları Bir Çatı Altında Topladı

Ardeşen Turizm Fakültesi Turizm Sektörünün Paydaşlarını Bir Çatı Altında Topladı  Turizm Sektörünün Paydaşları, 2019 yılı etkinlikleri kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi’nde konferans salonunda "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında sektör temsilcileri bir araya geldi.   Ardeşen Turizm Fakültesi ve Ardeşen Meslek Yüksekokulu tarafından ortak bir etkinlikle "Kariyer Günleri" kapsamında bir program düzenledi. Bu etkinlik sayesinde, sektör temsilcileri personel ihtiyaçlarını karşılamaları konusunda turizm öğrencileri ile birebir görüşme ve iletişim kurma imkânı sağlandı. Katılım gösteren kurum ve işletmeler kendi stantlarını kurma imkânı buldu.   Kariyer Günleri kapsamında açılış konuşmasını Ardeşen Turizm Fakültesi Dekan YardımcısıDr. Öğr. Üyesi Eren ERKILIÇ yaparken, katılım gösteren sektör temsilcileri kariyerlerini öğrencilerle paylaşma imkânı buldular. Konferans salonundaki açılışın ardından fakülte bahçesinde hazırlanan stantlarda Rize turizminin geleceği adına güzel adımlar atılması amacıyla Turizm Sektörünün paydaşları öğrencilerle bire bir diyalog kurma imkânı da buldu. 

Ardeşen Turizm Fakültesi Turizm Sektörünün Paydaşlarını Bir Çatı Altında Topladı 


Turizm Sektörünün Paydaşları, 2019 yılı etkinlikleri kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi’nde konferans salonunda "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında sektör temsilcileri bir araya geldi.  


Ardeşen Turizm Fakültesi ve Ardeşen Meslek Yüksekokulu tarafından ortak bir etkinlikle "Kariyer Günleri" kapsamında bir program düzenledi. Bu etkinlik sayesinde, sektör temsilcileri personel ihtiyaçlarını karşılamaları konusunda turizm öğrencileri ile birebir görüşme ve iletişim kurma imkânı sağlandı. Katılım gösteren kurum ve işletmeler kendi stantlarını kurma imkânı buldu.  


Kariyer Günleri kapsamında açılış konuşmasını Ardeşen Turizm Fakültesi Dekan YardımcısıDr. Öğr. Üyesi Eren ERKILIÇ yaparken, katılım gösteren sektör temsilcileri kariyerlerini öğrencilerle paylaşma imkânı buldular. Konferans salonundaki açılışın ardından fakülte bahçesinde hazırlanan stantlarda Rize turizminin geleceği adına güzel adımlar atılması amacıyla Turizm Sektörünün paydaşları öğrencilerle bire bir diyalog kurma imkânı da buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi