Rize'de Türk Zeka ve Strateji Oyunu Turnuvası

Spor 16.04.2019 - 13:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3021+ kez okundu.
 

Rize'de Türk Zeka ve Strateji Oyunu Turnuvası

Ardeşen'de Türk Zeka ve Strateji Oyunu olan Mangana Turnuvası Yapıldı.  Rize'nin Adreşen İlçe Kaymakamlığına bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Ardeşen Bilim ve Sanat Merkezinde Türk Zeka ve Strateji Oyunu olan Mangala turnuvası düzenlendi.  Ardeşen Bilim Sanat Merkezi tarafından 16 Nisan 2018 tarihinde Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Ardeşen İlçe genelinde eğitim öğretim veren  İlkokullarından  24 öğrencinin katıldığı turnuvada ilk dörde girerek derece alanlara hediyeler verildi.  Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Havva Sinan, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Türk Telekom Lisesi Müdürü R. Hakan Bozkan, Bilim ve Sanat Lisesi okul Müdürü Ahmet Okutan,  öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı program Ardeşen Bilim ve Sanat Lisesinde yapıldı.  Turnuvada dereceye girenlere ödüller verildi.  Yapılan Turnuvada:  İMKB İlkokulu Öğrencisi Hacer Öztabak 1.  Mesut Karaoğlu İlkokulu Öğrencisi Ahmet Halil Yazıcı 2.  İMKB İlkokulu Öğrencisi Fatma Yaren Çarkçı 3.  Mesut Karaoğlu İlkokulu Öğrencisi Ahmet Kağan Özyanık 4. oldu.     

Ardeşen'de Türk Zeka ve Strateji Oyunu olan Mangana Turnuvası Yapıldı. 


Rize'nin Adreşen İlçe Kaymakamlığına bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Ardeşen Bilim ve Sanat Merkezinde Türk Zeka ve Strateji Oyunu olan Mangala turnuvası düzenlendi. 


Ardeşen Bilim Sanat Merkezi tarafından 16 Nisan 2018 tarihinde Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Ardeşen İlçe genelinde eğitim öğretim veren  İlkokullarından  24 öğrencinin katıldığı turnuvada ilk dörde girerek derece alanlara hediyeler verildi. 


Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Havva Sinan, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Türk Telekom Lisesi Müdürü R. Hakan Bozkan, Bilim ve Sanat Lisesi okul Müdürü Ahmet Okutan,  öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı program Ardeşen Bilim ve Sanat Lisesinde yapıldı. 


Turnuvada dereceye girenlere ödüller verildi.  Yapılan Turnuvada: 


İMKB İlkokulu Öğrencisi Hacer Öztabak 1. 


Mesut Karaoğlu İlkokulu Öğrencisi Ahmet Halil Yazıcı 2. 


İMKB İlkokulu Öğrencisi Fatma Yaren Çarkçı 3. 


Mesut Karaoğlu İlkokulu Öğrencisi Ahmet Kağan Özyanık 4. oldu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi